RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 28. märts 2014

ÜRO valetab, väites, et Eestis on EL-i riikidest kõige vähem pagulasi

ÜRO raport väidab, et Eesti peaks hakkama süstemaatiliselt sisse tooma pagulasi-immigrante, liitudes põgenike ümberasustamise programmiga. Samuti nõutakse meilt nende elamistingimuste parandamist ja töökoha tagamist. Aga kas keegi on sama nõudnud maa peremeesrahvale - eestlastele?
Väide et Eestis on EL-is kõige vähem pagulasi, on küüniline vale. Tegelikkuses on Eestis ja Lätis EL-i mastaabis kõige rohkem pagulasi-immigrante ning väiksem põlisrahva protsent! Nimelt on Eestis umbes 30% rahvast N. Liidu okupatsiooni ajal sisse toodud okupandid-muulased-pagulased-immigrandid ("heal lapsel" mitu nime). Kui madalale peab langema Eestlaste osakaal Eesti rahvastikus, et Lääne "sõbrad" rahule jääksid?
ÜRO eesmärk on hävitada eesti rahvas täiesti ja muuta meid multikultuurseks mittemidagiütleva orirahvamassiga riigiks, mis oleks suurkorporatsioonidele mugav baas Venemaaga äri ajamiseks. Praegu takistab seda suurejoonelist plaani eestlaste veel säilinud rahvuslik enesealalhoiuinstinkt. Aga seda instinkti murtakse süstemaatiliselt ja praeguse sotslik-liberastliku valitsuse all see protsess kiireneb. On ju ammu teada, et Eesti poliitikud on ühed suuremad välismaiste mõjutajate ees lipitsejad ja teevad usinalt rohkemgi, kui neilt nõutakse. Selle asemel, et selgitada välismaale meie olukorda, et meil on niigi 30% muulasi siin, asutakse niikuinii pugema ja immigrante sisse laskma. Ja üleüldse, miks peaks üks väljasuremisohus olev väikerahvas omast suuremate rahvaste esindajaid ülal pidama hakkama? Miks Ühinenud RAHVASTE Organisatsioon hävitab väikerahvaid??? Teame ka seda, et ÜRO pakub ekspoliitikutele oma organistes mugavat ja hästi tasustatud tööd. Mis siin siis imestada, et nii kuulekalt selliste soovitajate käske täitma kukutakse.

PIDAGEM MEELES: VALIDES MITTERAHVUSLIKE ERAKONDADE POOLT, TOETAD SA EESTI RAHVA HÄVITAMIST!
 
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2014/03/uro-valetab-vaites-et-eestis-on-el-i.html#more

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP