RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. märts 2014

Valimisteni peaks tööd tegema spetsialistide valitsus

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 12.03.14


Eesti Konservatiivne Rahvaerakond leiab, et praegune kunstlikult tekitatud valitsuskriis ning sellega kaasnev poliitiline skeemitamine toob selgelt esile riigikogus esindatud poliitiliste jõudude võõrandumise ülejäänud ühiskonnast ning võimetuse adekvaatselt töötada ühishüve heaks. Konservatiivne Rahvaerakond peab parimaks lahenduseks tekkinud olukorras riigikoguväliste spetsialistide valitsuse moodustamise, mis töötaks kuni järgmiste korraliste valimisteni.
“Meil on väga hea meel, et Kallase kandidatuur peaministri kohale läbi ei läinud. Tema ümber puhkenud skandaalid muutsid ta täiesti kõlbmatuks kõrges riigiametis töötamiseks,” selgitab Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme. “Meie hinnangul ei ole ta kõlbulik tegema tööd ka eurovolinikuna ja ma siiralt loodan, et edaspidi ei ole enam kellelgi mõttes rääkida Siim Kallasest kui tulevasest presidendikandidaadist.”

Konservatiivne Rahvaerakond on seisukohal, et Kallase kohta avaldatud finantsmahhinatsioonid tuleb põhjalikult läbi valgustada hoolimata sellest, et ta on end päevapoliitikast taandanud.

“Uus valitsus tuleks aga moodustada riigikoguvälistest spetsialistidest, kes saaks parlamendilt laiapõhjalise toetuse viia Eesti elu edasi ka sellel ajavahemikul, kui kõik poliitikud valmistuvad juba järgmisteks valimisteks. Ainult sellisel juhul on loota, et meil ei seisa ees kaotatud aastat,” tõdeb Helme.

Allikas: http://www.ekre.ee/valimisteni-peaks-tood-tegema-spetsialistide-valitsus/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP