RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 19. aprill 2014

Sotsioloog Ülo Vooglaid: pederastid on jäämäe väike osa



Ülo Vooglaid
Tiit Blaat / Eesti Ekspress

Tänapäeva nn globaliseeruvas maailmas püüavad mingid inimgrupid end üha enam maksma panna (teisi alistuma sundida) mitte relvadega, vaid ideoloogiaga, tarbimis- ja meelelahutushullusega, leiab sotsiaalteadlane ja endine poliitik Ülo Vooglaid.
“Erilise fanatismi, jõhkruse ja küünilisusega on paistnud silma väärkoheldud ja seksuaalhälvetega isikud,” kirjutab Vooglaid Õhtulehes ilmunud arvamusartiklis.“Pederastide pealetung on jäämäe väike osa,” ütleb Vooglaid. “Kui Euroopa Liidu nn eliidil õnnestub (kohalike kollaborantide abil) erinevus rikastab-ideoloogia kohustuslikuks muuta ja rahvuslik ning üldinimlik kultuur häbiväärseks mahajäämuseks kuulutada, siis milleks veel sõda?”
Vooglaiu sõnul paistab kultuuri murendamisel olevat eriliselt oluline kõigepealt saavutada, et inimesed hakkaksid arvama, et kõik väärtused on suhtelised.
“Rõhutan, et mina ei muretse pederastia ega pederastide pärast, vaid ühiskonna- ja kultuuriväärtuste, inimeste elukeskkonna ja inimsuhete pärast. Kõlblus on normaalses ühiskonnas oluline ja arusaadav väärtus ning norm.”

See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=49165105

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP