RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 5. mai 2014

MATTI ILVES: EUROOPLASED ON VÄSINUD ELi EKSPERIMENDIST!

David Icke kirjutab, et eurooplased on väsinud Euroopa Liidu eksperimendist ja lükkavad tagasi üliriigi loomise. Seda näitavad kõik viimased küsitlused.
Suur osa eurooplasi hääletab valimistel euroskeptikute poolt. Avatud Euroopa mõttekoja tegelased on hämmingus ja nende andmetel võtavad euroskepitilised erakonnad juba 218 kohta Euroopa Parlamendi 751. valimistel väljamängitavast kohast, tegelikult on see juba väga suur jõud. Selline väljavaade põhjustab hingevärinaid suurpankuritel ja euromeelsetel erakondadel kui pankurite tugevatel toetajatel, sest esimest korda aastakümnete jooksul võimutäiust nautinud oligopoli ähvardab võimust ilmajäämine.

Suurbritannias küsitlus-uuring näitab, et kõige pro-euroopalikum jõud - liberaalid, kaotavad esinduse europarlamedis täielikult!
Nüüd on alustatud euroskeptiliste parteide vastase võimsa laimukampaaniaga. Nigel Farge Ühendkuningriikide Sõltumatuse Partei esimees on selle propaganda juba hukka mõistnud. ELi pooldajad on kasutusele võtnud isegi sellise mõiste kui "Eurorassist"(Euracist), N. Farge ütles naerdes, et see on geniaalne leiutis mis koosneb kahest sõnast "Euroopa" ja "rassist ".

Sellega seoses loodame valimistest parimat ja seda, et euroskeptikud tõesti üle 200. koha saaksid.

Kasutatud allikas: http://www.davidicke.com/headlines/mutiny-of-the-lab-rats-europeans-grow-weary-of-eu-experiment/

1 kommentaari:

Anonüümne 5. mai 2014, kell 14:41  

See on hea uudis!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP