RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 17. juuni 2014

HELI JAZÕKOVA: NÜÜD ON OLUKORD NII KAUGEL, ET VALITSUS HÄVITAB VIIMASD ELATUSTALUD

Sain täna veelkord kinnituse kuidas meie valitsejatest rahva reeturid hävitavad viimaseid allesjäänud talusid. Müüsin 15. juunil esimesed kolmelt hektarilt korjatud 150 kg maasikaid Tartu ülesostjale. Ülesostjal on kaheksa müügipunkti linnas. Täna on 17 juuni, mil maasikaostja tuli küsima värsket saatelehte, kuna teda olevat kontrollitud turul, ta pidavat müüma ikka veel meie maasikaid. See tähendab, et üks tema müüja müüb päevas 5-6 kilo maasikaid. Samas on tema müüjatel suured värsked maasikakuhjad ees. Need on Leedu-Poola päritolu maasikad, mida ta on toonud müüki ja müüb meie maasikate sildi all. Seda on tehtud ka varasemalt üle Eesti aga mitte nii laialt kui sel aastal. Meile pakkus tänaseks kokkuostu hinnaks juba peaaegu Poola hinda, Helistasime läbi ka teised kokkuostjad, neil sama jutt, et välismaa maasikat on turu väga palju.
Poolast saavad kokkuostjad imeodavalt marjad kätte ja siis panevad euroga hulgimüüki. Kuskil loengul räägiti, et Poola talupidaja saab riigilt igakuulise palga, pluss tugevad toetused, tasuta taara.
Tunnen, kuidas järjest vastikumaks muutub meie alatutest tõbrastest koosnev valitsus. Nad on pidevalt tõestanud, et teevad kõik selleks, et hävitada veel viimaseid ellujäänud talupidajaid. Aastaid ei ole valitsus tahtnud midagi ette võtta oma turu kaitseks. Euroliiduga sõlmitud lepingud on ainult meie rahva kahjuks.
Nüüdseks oleme tõenäoliselt olukorras, kus tuleb maasikakasvatust hakata lõpetama. See on juba neljas kord Eesti vabariigi ajal, kus peame tootmist muutma, kuna valitsuse rahvavaenulik poliitika lööb nüüd küll jalad alt ära.
Meie "vaba" riigi ajal oleme neli korda pidanud muutma oma põllumajanduslikku tootmist . Alati on olnud põhjuseks ebaaus konkurents Poolast ja Hollandist sissetoodava odava põllusaaduste näol.

_________________
Heli Jazõkova on aktiivne EKRE liige.
M.I.

1 kommentaari:

Triinu ehted 26. september 2015, kell 12:07  

Tere kas te saaksite mulle teada anda kas teie olite 19.09.2016 Palamuse laadal,oleks vaja teada.Ette tänades Raili



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP