RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 10. juuni 2014

Imre Sooääre ebaseaduslik tegevus kukkus läbi

Hea Matti Ilves!
Mul on Teile häid uudiseid! Hoolimata Reformierakonna meeleheitlikest püüdlustest painutada demokraatia reegleid ja saada kooseluseaduse eelnõule Riigikogu õiguskomisjoni toetus, kukkus see plaan täna läbi.
Kogu protsess on kujunenud äärmiselt piinlikuks ning sarnaneb lausa seebiooperiga.

Nimelt kiitis õiguskomisjon algselt kooseluseaduse eelnõu häältega 5:4 heaks, kuid õige pea selgus, et see otsus on ebaseaduslik, mistõttu komisjoni otsused tühistati!
Õigustühiseks kuulutati õiguskomisjoni otsus seepärast, et homoseksuaalist parlamendiliikme Imre Sooääre osalemine õiguskomisjoni töös oli ilma igasuguse õigusliku aluseta ja omavoliline. Nimelt kippus Sooäär kui reformierakondlane asendama õiguskomisjonis Kalle Laanetit, ent kuna Laanet endise keskerakondlasena ei kuulu Riigikogus Reformierakonna fraktsiooni, siis ei saa ükski reformierakondlane teda õiguskomisjonis asendada.



Nüüd koguneb õiguskomisjon juba homme hommikul uueks istungiks, et hakata teistkordselt kooseluseaduse eelnõu üle hääletama. Töötame pingsalt selle nimel, et homse hääletuse tulemused osutuksid tänase omast erinevaks ning et õiguskomisjon ei annaks kooseluseadusele toetust.

Olukorras, kus omavoliliselt õiguskomisjoni töösse sekkunud Imre Sooäär on kõrvale tõrjutud, on kooseluseaduse läbisurumise püüdluste peatamise väljavaated oluliselt paremad – eriti, kui homme tuleks komisjoni tööst osa võtma ka Kalle Laanet ja Yana Toom ning kui nad hääletaksid eelnõu vastu.

See on tõesti hullumeelne, milliste manipulatsioonidega püütakse kooseluseadust läbi suruda, ent mul on siiralt hea meel, et pettused tulevad avalikuks ja petjad paljastavad oma tõelise palge.

Pean tunnistama, et minu jaoks oli täiesti šokeeriv lugeda täna hommikul ajalehtedest, et homoaktivistid on ähvardanud õiguskomisjoni liikme, hr Igor Gräzini ära vägistada , kui ta kooseluseaduse eelnõule vastu hääletab. Riigikogu liikme selline seksuaalse vägivallaga ähvardamine on juba tõesti midagi sellist, millele ei tohiks meie ühiskonnas vähimatki kohta olla, ning on väga kahetsusväärne, kui homoliikumine hakkab oma eesmärkide poole pürgimiseks juba selliseid äärmuslikke vahendeid kasutama.


Kõige eeltoodu tõttu on oluline, et meie teeksime jätkuvalt kõik endast oleneva, et kaitsta ühiskonna kõlbelisi aluseid.

Teid siiralt tervitades,

Varro VooglaidJuhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks  




Hea Matti Ilves!

Täna kell 11 (ehk ca 30 minuti pärast) algab Riigikogus õiguskomisjoni istung, mille päevakorras on ka kooseluseaduse eelnõuga seonduvad küsimused. Õiguskomisjoni hinnangust sõltub, kas kooseluseaduse menetlemine jätkub Riigikogu täiskogu 1. lugemisel või mitte ja kui jätkub, siis millal.

Seejuures on kooseluseaduse läbisurumise ümber püütud punuda uskumatuid intriige, millest räägib alltoodud videokommentaaris lähemalt minu sõber ja kolleeg Markus Järvi – vaadake seda videot kindlasti ja soovitage seda ka oma sõpradele-tuttavatele, sest nagu Te näete, ei ole küsimus enam ainult kooseluseaduses, vaid demokraatia põhimõtete jämedas eiramises Eesti Vabariigis.


Kõigest sellest kirjutas lähemalt oma blogis ka tuntud ajakirjanik Priit Pullerits, kelle sõnul paistab Eesti ajakirjandus tegevat kõik, et keegi ei saaks kooseluseaduse teemal kriitilisi küsimusi tõstatada. “Kooseluseaduse üle peetavas debatis on Eesti ajakirjandus näidanud end putinliku propagandavahendina,” annab Postimehe vanemtoimetaja ja Tartu Ülikooli ajakirjandusõppejõuna töötav Pullerits olukorrale karmi, aga õiglase hinnangu, ning lisab, et 

Nädalavahetuse jooksul on selgunud, et hr Igor Gräzin siiski ei lubanud end õiguskomisjoni koosseisust välja tõrjuda ega nõustunud oma koha loovutamisega homoseksuaalist Imre Sooäärele. Ehk on see osaliselt tingitud ka meie ühistest massiivsetest protestiavaldustest.

Igal juhul väärib hr Gräzini põhimõttekindlus tunnustust, sest tal on tulnud enesele kindlaks jäämise nimel taluda uskumatut survestamist. Tänahommikustest lehtedest saame lugeda , et homoaktivistid on ähvardanud hr Gräzinit koguni vägistamisega, kui ta kooseluseadusele toetust ei avalda. Kui Teil on hetk aega, siis palun avaldage hr Gräzinile omalt poolt toetust (igor.grazin@riigikogu.ee ).

Nagu näete, on asi naljast kaugel ja see, milliseks kujuneb õiguskomisjoni hinnang kooseluseadusele, ripub juuksekarva otsas – saame näha, kas peale jääb ausate saadikute väärikus või võidavad poliitilised manipulatsioonid.

Üks on aga kindel – see, et paljud inimesed on avaldanud kooseluseaduse läbisurumise vastu oma protestiavaldustega meelt, on kandnud head vilja. Mitmed Riigikogu saadikud on mulle kinnitanud, et neile teadaolevalt ei ole rahvas kunagi varem nii ulatuslikult ja järjekindlalt ühegi seaduseelnõu läbisurumise vastu välja astunud.

Töötame siis üheskoos edasi, et kaitsta perekonda ja pereväärtusi õõnestamispüüdluste eest.

Lugupidamisega,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Kuivõrd meedia ignoreerib süstemaatiliselt kooseluseaduse suhtes kriitiliselt meelestatud inimeste häält, siis palun ärge pange pahaks, et tülitan Teid kirja teel lähinädalastel tavapäraselt tihemini. See kõik on hädavajalik, et hoida paljusid inimesi kõige toimuvaga võimalikult täpselt kursis. Mida parem on meie ühine informeeritus, seda keerulisem on kooseluseaduse läbisurujail oma intriige ja manipulatsioone ellu viia.
Ja kui Te veel ei ole paberil oma protestikaarte ära saatnud, siis tehke seda kindlasti. Meil on Sihtasutuses Riigikogule üleandmiseks juba kümneid tuhandeid protestikaarte rohkem kui kuuelt tuhandelt inimeselt.

Ja veel – Riigikogu tunnistas, et meie protestilehelt saadetud protestikirjade blokeerimine oli viga, mistõttu on blokeering on tänaseks lõpetatud. See tähendab, et leheküljelt saptk.ee/protest saab endiselt Riigikogu liikmetele protestikirju saata.



1 kommentaari:

Anonüümne 10. juuni 2014, kell 23:20  

Tuleks uurida kes oli see salapärane välismaa homo, kes investeeris Pädastesse oma raha?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP