RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 2. juuni 2014

Kas meie protestikirjad on Riigikogu jaoks rämpspost?

Esiteks tahan tänada kõiki inimesi, kes on näidanud üles kodanikuväärikust ja andnud meie protestilehe  vahendusel Riigikogu liikmetele teada, et kooseluseaduse läbisurumine hoolimata kümnete tuhandete inimeste protestist on meile täiesti vastuvõetamatu.

Kahjuks on juhtunud aga uskumatuna näiv asi – keegi Riigikogus käsitleb kodanike poolt saadetud protestikirju rämpsposti ehk spämmina, mistõttu on suurem osa kümnetest tuhandetest protestikirjadest suunatud otse prügikasti, ilma et need oleks üldse rahvasaadikuteni jõudnud.

Seega võib tänasel päeval öelda, et demokraatiaga on meil lood nigelad. Lähemalt räägib sellest Teile minu kolleeg Markus Järvi, kes salvestas selleks puhuks videokommentaari , mida soovitan Teil kindlasti vaadata ja ka teistega jagada:



Kuivõrd me ei saa mitte mingil juhul sellega leppida, et tuhandete kodanike protestikirju käsitletakse rämpspostina, siis kirjutasin omalt poolt parlamendi spiiker Eiki Nestorile avaliku kirja, milles palusin olukorrale selgitust. Saatsin protestikirja ka meediale, kuid seda ei ole (vähemalt seni) kusagil kajastatud.

Minu kirjaga hr Nestorile saate tutvuda siin:

Mis õigusega kvalifitseerib Riigikogu kodanike protestikirjad rämpspostiks?
http://www.decivitate.ee/?news_id=2317


Kui ka Teie olete saatnud Riigikogu liikmetele protestikirja, siis oleks kindlasti väga hea, kui võtaksite hetke aega ja kirjutaksite rõhutatult viisakas toonis ja lakooniliselt nt Eiki Nestorile, Imre Sooäärele ja Valdo Randperele, et Teie ja tuhandete teiste inimeste poolt saadetud protestikirjad on saadetud reaalsete inimeste, mitte mingi roboti poolt, ja et kodanike protestikirjade nimetamine rämpspostiks või koguni küberrünnakuks on lubamatu ja solvav.

Nimetatud isikute e-posti aadressid on järgmised:

Eiki Nestor: eiki.nestor@riigikogu.ee
Imre Sooäär: imre.sooaar@riigikogu.ee
Valdo Randpere: valdo.randpere@riigikogu.ee

(Kui saadate neile isikutele kirja, siis palun pange sellest meile teadmiseks koopia.)

Kõike eelnevat silmas pidades palun tungivalt, et kui Te ei ole seda veel teinud, siis saatke meile kindlasti allkirjastatult tagasi need protestikaardid, mille Teile tavapostiga saatsin. Praeguseks on juba tuhanded inimesed seda teinud ning suured hunnikud protestiavaldusi ootavad Riigikogule üleandmist. Siin on selle kohta väike eelmaitse, kusjuures pildil on vaid väga väike murdosa protestikaartidest, mille registreerimise ja sorteerimisega oleme juba nädal aega hommikust õhtuni vaeva näinud.



Lähinädalad tulevad nüüd kindlasti väga pingelised ja põnevad. Juba järgmisel nädalal teevad homoaktivistid Tallinnas algust oma festivaliga , mille raames propageeritakse homoseksuaalset eluviisi muu hulgas selliste ürituste raames, nagu "queer lavakunsti töötoad", nn geikristlaste kogu kirikukohv, vabaõhukontsert "Astu välja" ning transsooliste ja fetiši teemaliste filmide näitamine.



Festivali läbiviimist rahastab meie kui maksumaksjate rahast ka Eesti Vabariik läbi Sotsiaalministeeriumi ja Hasartmängumaksu Nõukogu. Samuti kuuluvad festivali toetajate hulka Euroopa Liit, Ameerika Ühendriikide suursaatkond, Hollandi suursaatkond ja Kanada suursaatkond Eestis. Seejuures suletakse homofestivali läbiviimiseks liikluseks osa vanalinnast, olgugi, et vanalinna elanikud palusid seda mitte teha ja viia homoseksuaalide pidustused kuhugi mujale.

Meie töötame igal juhul edasi. Seisame perekonna ja ühiskonna kõlbeliste alusväärtuste kaitsel ega taandu sammugi. 
Loodan selles Teie jätkuvalt toetusele!

Siiralt tervitades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP