RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 17. juuni 2014

Kirjutame veel ühe korra Riigikogu liikmetele!

Hea Matti Ilves!

Kirjutan Teile, et paluda taas kord Teie abi kooseluseaduse läbisurumise takistamiseks.

Nagu Teile juba kirjutasin, leidis eelmisel nädalal Riigikogus aset mitmeid väga näotuid ning demokraatlikule riigile kohatuid manipulatsioone, mis on kahjuks saanud kooseluseaduse läbisurumise protsessis juba tavaliseks.

Ma ei hakka neid manipulatsioone praegu lähemalt lahti selgitama, olgugi, et selgitada oleks siin väga palju – küll tuleb ka selleks sobilik aeg.

Hetkel on oluline keskenduda põhilisele ehk sellele, mida saame teha, et kooseluseaduse läbisurumisele ehk sisuliselt varjatud moel “homoabielu” seadustamisele vastu seista.

Ühelt poolt on praeguseks selge, et kooseluseaduse läbisurujate algne tormakas plaan võtta seadus juba enne jaanipäeva vastu on läbi kukkunud – ja see on meie suur ja tähtis võit!
Kuid teiselt poolt ei ole paljud Riigikogu liikmed siiani otsustanud, kuidas nad kavatsevad homme või ülehomme toimuval kooseluseaduse eelnõu 1. lugemisel hääletada – kas toetada eelnõu Riigikogu menetlusest väljaarvamist või selle menetlemise jätkamist sügisel.

Seetõttu on ÄÄRMISELT OLULINE, et pingutaksime praegu veel mõned päevad ja annaksime Riigikogu liikmetele viisakalt, kuid konkreetselt ja nõudlikult teada, et kooseluseaduse läbisurumine on meile täiesti vastuvõetamatu.
Sellest, kuidas Teie ja mina praegu tegutseme ja pingutame, sõltub otseselt, millisel moel kooseluseaduse menetlemine jätkub.

Seega palun Teid tungivalt, et võtaksite hetke aega ja kirjutaksite veel kord Riigikogu liikmetele ja paluksite, et nad ei toetaks kooseluseaduse läbisurumise püüdlusi.


Kui saadate oma kirja ühele neist aadressidest, siis saavad Teie kirja kõik antud fraktsiooni liikmed:

Reformierakonna fraktsioon: reformfr@riigikogu.ee
Sotsiaaldemokraatide fraktsioon: sotsiaaldemokraadid@riigikogu.ee
Keskerakonna fraktsioon: keskfr@riigikogu.ee
Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsioon: irl@riigikogu.ee

Kirjutame nüüd kõik saadikutele isikliku kirja, et nad ei saaks esitada absurdseid süüdistusi, nagu saadaks protestikirju mingi robot.

Eriliselt tuleks tähelepanu pöörata just Keskerakonna , Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatide saadikutele, kelle otsustest kooseluseaduse läbisurumine peamiselt sõltub – nendest erakondadest on mitmed saadikud kahe vahel ning fraktsiooni siseselt toimub sel teemal terav võitlus. Teie ja teiste inimeste toetus aitaks saadikutel oma seisukohtadele kindlaks jääda.

Kui võimalik, siis avaldage eraldi tunnustust IRL-i fraktsioonile , mis on siiani väga kindlalt ja ühtselt homoliikumise survele vastu seisnud ja võtnud ainsa parlamendi erakonnana kooseluseaduse läbisurumise suhtes selgelt vastuoleva positsiooni.


PILT. Teisipäeva hommikul anname Riigikogus kõigi parteide esindajatele üle rohkem kui 6 500
inimese protestikirjad.
 Kokku on protestikirju rohkem kui 25 000. Täname kõiki panustajaid!
Mina aga töötan edasi mitmel rindel, millest kõigist ma ei saa veel rääkidagi. Üks on aga kindel: juba homme kohtun Riigikogus kõigi fraktsioonide esindajatega, et anda neile üle rohkem kui 6500 protestikaarti, mille meie head toetajad on allkirjastanud ja meile tagasi saatnud. Kindlasti jäädvustame selle sündmuse ka videos ja pildis, et saaksin Teile toimuvast ülevaate anda.

Nüüd aga palun Teid tungivalt, et pingutaksime üheskoos veel mõned päevad, et teha kõik endast olenev kooseluseaduse läbisurumisele vastuseismiseks.
See, milliseks kõige selle tulemus kujuneb, ei oska me öelda, kuid kui teeme kõik endast oleneva, siis on meil vähemasti südametunnistuse rahu teadmisest, et me ei pea tegemata jäänud asju kahetsema ega selle pärast häbenema.

Meie ühine tegevus on nüüd eriti oluline, kuna ma tean vestlustest Riigikogu liikmetega, et meie protestikirjad on pannud paljud saadikud tõsiselt mõtlema ja andnud neile teadmise, et homoliikumise püüdluste toetamine tooks neile kaasa tõesti kümnete tuhandete inimeste pahameele.

Seega kordan oma palvet: võtke palun mõned hetked, et kirjutada Riigikogu fraktsioonidele ja kutsuda neid austama põhiseadust, perekonna institutsiooni ning mitte aitama kaasa homoliikumise püüdlustele õõnestada meie ühiskonna ja kultuuri moraalseid aluseid.
Ja kui võimalik, siis paluge ka oma sõpradel ja tuttavatel näidata üles kodanikutunnet ning pöörduda Riigikogu fraktsioonide poole ja väljendada oma seisukohta.

Teile kindlat meelt ja rõõmsat võitlusvaimu soovides,

Varro Vooglaid
PS! Lisan kirja lõppu viited ka mitmele olulisele hiljutisele seisukohavõtule, mis aitavad kooseluseaduse läbisurumisega seonduvaid valesid ja manipulatsioone läbi näha ning mis väärivad kindlasti lähemat tähelepanu:

Varro Vooglaid: “Me ei ründa kedagi, vaid kaitseme ühiskonna alusväärtusi”http://maaleht.delfi.ee/news/uudised/eestiuudised/varro-vooglaid-ma-ei-vihka-homosid-aga-nad-ei-saa-olla-perekond.d?id=68860951

Ilmar-Eerik Aavakivi: “Maailma kogemus näitab, et kooseluseadus mõjutab paarisuhete kõrval mitmeid muidki eluvaldkondi”http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/ilmar-erik-aavakivi-maailma-kogemus-naitab-et-kooseluseadus-mojutab-paarisuhete-korval-mitmeid-muidki-eluvaldkondi.d?id=68875479
Notarite Koda andis kooseluseaduse eelnõule hävitava hinnangu


Tiit Kärner: “Kooseluseadusest mitteisiklikult”http://arvamus.postimees.ee/2820362/tiit-karner-kooseluseadusest-mitteisiklikult

Heli Reichardt: “Poliitilise eliidi vaimsusest”http://arvamus.postimees.ee/2824819/heli-reichardt-poliitilise-eliidi-vaimsusest

Toomas Kiho: “Lapsi toovad sootud toonekured”http://arvamus.postimees.ee/2819336/toomas-kiho-lapsi-toovad-sootud-toonekured

Ken-Marti Vaher: “Kooseluseaduse sildi all püütakse suruda läbi “homoabielu” seadustamist”http://www.seitsmesed.ee/eesti/uudis/2014/06/10/kooseluseaduse-umber-kaiv-trall-jatkub/

Siim Kiisler IRL-st lükkas ümber kooseluseaduse läbisurujate propagandistlikud valedhttp://podcast.kuku.ee/2014/06/13/nadalategija-2014-06-13/

Varro Vooglaid osales kooseluseaduse teemalisel arutelul Tudengi TV saates “Fookus”https://www.youtube.com/watch?v=F_khVbQ4vvU#t=2396

Metropoliit Kornelius Riigikogule: kooseluseaduse läbisurumine lõhestaks Eesti ühiskonda


Piiskop Philippe Jourdan: "Vajame kõige rohkem perekonna- ja abielusõbralikku ühiskonda"
Metropoliit Stefanus: “Pere ja ühiskond” http://arvamus.postimees.ee/2821844/metropoliit-stefanus-pere-ja-uhiskond

Lindiskandaal nr 2: kas ja kes salvestas salaja riigikogu komisjoni istungit?http://www.ohtuleht.ee/583533/lindiskandaal-nr-2-kas-ja-kes-salvestas-salaja-riigikogu-komisjoni-istungit

EKRE: kooseluseadus on vastuolus eesti rahva huvide ja põhiseadusegahttp://www.postimees.ee/2828487/ekre-kooseluseadus-on-vastuolus-eesti-rahva-huvide-ja-pohiseadusega

Igor Gräzin: “Romeo ja... veel kord Romeo”http://www.ohtuleht.ee/583966/igor-grazin-romeo-ja-veel-kord-romeo

Malle Pärn riigijuhtidele: kuulake oma rahvast!http://arvamus.postimees.ee/2827565/malle-parn-riigijuhtidele-kuulake-oma-rahvast

Homoabielude mõjud Massachusettsilehttp://www.tv7.ee/vod/player/?program=40301 


_________________
Austatud blogi lugejad, võtke ka Teie aktiivselt osa protestikirjade saatmisest!
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP