RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. juuni 2014

Kooseluseadus on vastuolus eesti rahva huvide ja põhiseadusega

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Suure-Lähtru, Läänemaa, 15.06.2014


Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna volikogu on seisukohal, et Riigikogul pole demokraatlikku mandaati võtta vastu niinimetatud sooneutraalne kooseluseadus. See on sisuliselt homoabielude kehtestamine koos lisanduva lapsendamisõigusega. Konservatiivne Rahvaerakond on veendunud, et Eesti riik ja parlament peavad töötama süstemaatiliselt ja pühendunult selliste seaduste rakendamise nimel, mis soodustaks eesti rahva iivet ning tugevdaks laste saamiseks ja kasvatamiseks ühiskondlikke hoiakuid ja struktuure. Peame iseenesestmõistetavaks, et traditsioonilise perekonna toetamine ja tugevdamine teenib just seda eesmärki. Selles valguses peame mõistusevastaseks praeguse valitsuskoalitsiooni pingutusi perekonna mõiste ümberdefineerimiseks ja lammutamiseks.

Konservatiivne Rahvaerakond ei toeta sooneutraalset lähenemist vaid vastupidi, peab vajalikuks teineteist toetavate ja täiustavate soorollide tugevdamist ning soodustamist perekonna näol. Mehe loomulikuks rolliks on olla isa ja naise loomulikuks rolliks on olla ema, tüdrukud ja poisid vajavad elus hästi toime tulemiseks mõlemast soost vanema hoolitsust ja eeskuju.

Kui kooseluseadus jõhkrate ja alatute jõuvõtetega läbi surutakse, asume tööle seaduse tühistamise nimel eesmärgiga saavutada tulemus, mis arvestab meie riigi põhiseadust ja tugineb ühiskonna enamuse poolt aktsepteeritud väärtustele. Lähtume antud küsimuses argumentidest, millele on korduvalt viidanud SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks, ja juhime tähelepanu seaduseelnõu tabanud massilisele avalikule vastuseisule.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna volikogu

Allikas: http://www.ekre.ee/kooseluseadus-on-vastuolus-eesti-rahva-huvide-ja-pohiseadusega/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP