RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. juuni 2014

Maailmakriisi peamine põhjus

Kogu kapitalistliku maailma riigijuhid kirjutasid alla võimetusele enda riikide juhtimiseks .„Andke mulle riigi finantside juhtimine ja mul pole asja kes teeb seadusi „ kuulutas omal ajal Mayer Amschel Rothschild . Ja tänaseks me näeme , milleni viis see panganduslik st. vahenduslik -parasiitlik juhtimine . Virtuaalne pangakapital , mis saadud mitte reaalsest tootmisest , vaid spekulatiivsetest (börsi) tehingutest ja väärtpaberi tehingutest , kindlustest , hüpoteekidest ja mängimisel igasugusel mittetootlikul jamal, hakkas kokku kukkuma . Virtuaalne finantspüramiid lagunes nagu kaardimajake .AÜ pangad , olles üle saja aasta lollitanud kogu maailma , lõhkevad nagu seebimullid .
Naljakas on täna lugeda finantsspekulandi juut sorose arvamusi kriisist ja soovitusi sellest väljapääsuks . Sest lagunevad ka ju tema enda finantspüramiidid :-)) Tema oma kompanjonidega mõtles välja igatsugu finantsprahti (foreksid , jne.) ja määris need jõuga kogu maailmale pähe . Noh , röövisite rahvad paljaks, hävitasite tervete riikide tööstused ja terved tööstusharud , degradeerisite oskustööliste terved põlvkonnad , erastasite tööstusi enda kriminaalidest poisikestele ....ja siis , mis edasi ? Röövisid rahvaid ja rehitsesid oma miljardid need parasiidid kõik individuaalselt , aga päästma nende „õhumulle“ peaksime nende arust kogu maailmaga ?!

Huvitav on kõrvalt jälgida , kuidas see maailma saast koguneb oma rahvusvahelistele olengutele , nagu G8 ja eesotsas hüpiknukust sarkosiiga vaatavad targal näol „plaane“ , mis peaks riike ökonoomilisest kriisist päästma . Ei mõeldud midagi uut välja , lihtsalt natsionaliseerimine , et oma rasvaseid taguotsi päästa . Milles siin riikide ökonoomika ? Milles siin nende riikide rahvas ? Milline kasu on näiteks ameerika töölisel ameerika erapankade tööst ? Töölisele mingisugust , see eest pankurile on töömehest väga suur kasu . Ta istutab töölise kindlustuse nõela otsa , krediteerimise ja teiste finantsrelvade piina alla .Ja seesama tööline töötab kogu elu ainult panga protsente makstes , sest needsamad kindlustused ja krediidid antakse sellise klausliga , et tööline ei vabaneks iialgi sellest finantssilmusest . Vahest ehk kirstus lastakse silmust vähe lõdvemaks ? Siis milleks peab rahvas enda arvelt päästma enda rõhujad , mõrvarid ja röövlid ? Las kukub kokku see nende finantspüramiid virtuaalsete paberitega (virtuaalsete dollarite ja aktsiatega) , mis pole veel kedagi enda alla matnud . Mida varem nende pangad kärvavad , seda parem . Kõik pankurid seebiks !

Öelge , mis kasu on Eesti reaalsel sektoril neist pankadest , mis siinsel maalapil asuvad ? Mitte mingisugust ! Lausa vastupidi . Krediite antakse sellise protsendiga , et ettevõtted- tootjad pole suutelised neid kustutama . Reaalselt maailmas tootmisele antav kustutatav laenuprotsent ei ületa 3% . Aga riikides , mis tahavad jääda eesrindlikeks tehnoloogiamaadeks (Jaapan , Hiina , USA ) ei ületa kõrgtehnoloogilisele tootmisele antav pangaprotsent 1% ! Eestis andsid ja annavad pangad krediite 49% - 14% aastas !!! Lõpuks ometi lämbuvad?
Mõelge sellele ; maailma finantskriis on ameerika ökonomistide sõnul nagu põhjustatud hüpoteekoperatsioonidest USA-s ? Hea küll , ütleb normaalne teise riigi kodanik . Noh kukkus USA
hüpoteegiturg kokku, mis puutub siia siis Euroopa riikide kriis, Eesti kriis ? Kuid siia ongi „koer maetud“ , nagu ütles kunagi kirstumeister M.S.Gorbatsov . Kõik need Rothschildid , Sorosed jne. lõidki ainult selleks igasugused Maailmapangad, Föderaalreservid, Euroopa Rekonstruktsioonipangad , Maailma Valuutafondid ja enda rahvusvahelised pangad , et pumbata neisse teiste rahvaste rahvuslikke rikkusi . Kusagil jääb neil vähemaks ja samas kusagil teises riigis lisandub juurde. Lollikesi – valitsejaid jätkub nende sajandiks , arutlesid nad õigesti . Tuleb välja , et ka lollid on juba otsa saanud ? Mitte seda , lihtsalt kogu raha on juba ümber – püramiidi tippu pumbatud . Uut aga pole kusagilt juurde luua , sest ettevõtted on samuti paljaks röövitud . Kasiinod , pangad , kaubanduskeskused ja muu lõbustustööstus ei tooda ju mingit lisaväärtust , vaid tarbib üksnes seda .Seega , ärge uskuge seda kriminaal- finantsmaffiat ja tema jooksupoisse . Kriis meil ja mujal pole mitte ökonoomiline , vaid juhtimisalane . Vaja on vahetada valitsejad ja seda vundamendini välja . Seega , natsionaliseerida ei tule niivõrd pangad , kuivõrd reaalse ökonoomika sektori ettevõtted; energeetika , masinaehitus , side , trantsport , jne. Ja mis eriti tähtis , anda rahva omandusse tagasi kogu ärastatud maa , selle maapõue varad ja teised looduslikud monopolid . Aeg on lõpetada igasugune ärastamine .

Nagu meie „intellektuaalid“ panid ette ärastatud asjade müügist laekuv raha paigutada „Stabilisatsioonifondi“ . Mis on ERILINE debiilsus . Kujutage endale ette , müüakse ettevõtted selleks , et neid hiljem uuesti luua . Kuid lõhkuda pole sama , mis ehitada . Ainuüksi ühe kõrgtehnoloogilise ettevõtte ehitamiseks kulub miljardeid . Ja peamine – on vaja tuhandeid kõrgelt kvalifitseeritud töötajaid ja insenere . On need meil olemas ? Meil pole ei sellist raha ega tööjõudu , sest tööjõu kvalifikatsioon on degradeeritud ja insenere ei õpetata varsti üldsegi . Raha teenivad Eestis ainult kohalikud oligarhid , kes seda kiiresti välismaale pumpavad , seepärast nad paanitsevad ja vinguvadki . Viisid raha AÜ pankadesse , kust nüüd neile trääsa näidatakse . Nüüd vahivad vesise suuga stabilisatsioonifondi poole , mis on kui söödaküna tumbadest riigijuhtidele (mida juba salamisi jaotatakse – massidele jahutakse , et raha jäi „halba“panka kinni :-(. Vaja on alustada ökonoomika baassektorite natsionaliseerimisest ja võimu TÄIELIKUST vahetamisest.

Allikas: http://web.zone.ee/mulk/Maailmakriisi%20peamisi%20p6hjuseid.pdf

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP