RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 24. juuni 2014

PEETER LIIV: MEELEAVALDUS FRANKFURDIS EUROOPA LAPSI AHISTAVA "SUNDSEKSUAALPEDAGOOGIKA" VASTU

Pole jõudnud veel vaibuda mälestused massimeeleavaldustest Euroopas omasooseaduse vastu, kui juba on mängu toodud järgmine relv - laste "varajane seksualiseerimine" ehk uus sundseksuaalpedagoogika, mis lisaks laste psüühika vigastamisele rikub jõhkralt vanemate põhiseaduslikku õigust ise kasvatada oma lapsi.
Hästi kajastab seda kuritegelikku olukorda Euroopas tõestisündinud lugu saksa 12-lapselisest emast, kes tundes, et koolist naasnud pojaga on midagi lahti, küsis selle kohta ja sai teada, et poeg oli lahkunud "seksuaalkasvatuse" tunnist, kuna tal oli hakanud sellest halb. Õigesti tegid - ütles ema seepeale - mille eest ta mõisteti 8 aastaks vangi. "Kuidas saab midagi sellist juhtuda meie riigis?" küsib esineja. Kuidas saab olla võimalik, et lapsevanemaid, kes kaitsevad oma lapsi sundseksualiseerimise vastu, ähvardab vanglakaristus?
"Käed eemale lastest!" on üks loosungeid hiljutisel üle-euroopalisel lastevanemate, õpetajate jt massimeeleavaldusel Frankfurdis, kus osales inimesi Hollandist, Belgiast, Šveitsist, Itaaliast, Austriast, Luksemburgist ja isegi Rumeeniast. Meeleavaldus esindab liikumist, mis täna on haaranud terve Saksamaa. Üha enam inimesi keeldub täna muutmast oma lapsi kaasaegse poliitika seksuaalobjektiks: "Stopp pede-loogikale!"
"Laps vajab armastust, mitte seksi!"
"Aeg lõpetada meie laste piinamine seksiga!": Laste nii varajane pühendamine (ammu enne puberteeti) on kuritegu, sest nad ei tule toime sellest tekkivate tunnetega. See on julm nende suhtes. Tean lapsi, kes olid mänginud omavahel loomulikult poiste ja tüdrukutena, kellega seda tehti ja kel pärast seda oli piinlik omavahel edasi suhelda. See häbi piinab neid siiani, kus nad on juba noorukid. Lapsi ei kuulata koolides, kui nad ütlevad, et nad ei soovi seda. Neid kaitsvaid täiskasvanuid aga süüdistatakse "seksuaalkompleksides".
Nt juba lasteaias peavad lapsed sundkorras "uurima" enda ja teiste alasti keha, et "tutvuda oma kehaosade ja nende vajadustega". Algkoolis tutvustatakse lapsi "seksuaalkohvriga", milles kunstvagiina ja -peenis ning sellega seotud jutt seksist, sekusaalihast ja eneserahuldamisest. Lisaks peavad nad tutvuma omasooseksi jt seksuaalsete kõrvalekalletega.
"Kaitskem laste maailma! Stopp varaseksualiseerimisele!"
Vaata ja levita seda materjali võimalikult laialdaselt!

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 24. juuni 2014, kell 18:21  

Homod ja perverdid ründavad täiega,nendega tuleb kardinaalselt julmalt käituda,muidu käituvad niiviisi nemad!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP