RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. juuni 2014

Tartu Hoiu-laenuühistu Energiahoius



            Selle aasta mais avas Tartu Hoiu-laenuühistu oma liikmetele Tähtajalise, Kulla- ja Sofi hoiuse kõrval uudse Energiahoiuse. Ühistu Energiahoius on sihtotstarbeline hoius, millele kogunenud vahenditega arendatakse välja ja hoitakse töös Ühistu liikmetele kuuluv energiatootmine. Energiatootmise jaoks oleme ellu kutsunud 100% Ühistule kuuluva Eesti Ühistuenergia OÜ, millel on hetkel kolm tuulikupositsiooni Ida-Virumaal Sonda vallas Purtse tuulepargis.
            Eesti Ühistuenergia OÜ ülesanne on käivitada, korraldada ning töös hoida ühistulist sõltumatut energiatootmist taastuvallikatest (tuul, vesi, päike, hakkepuit jne). Loomulikult ei teostu see ilma rahata. Raha tuleb meil kokku koguda Energiahoiustena, et siis ühiselt maitsta ka ühistulise energiatootmise vilju.
            Energiahoius tagab hoiustajale enne ühistulise elektrienergia tootmise algust fikseeritud 5,5% aastaintressi. Pärast ühistulise energiatootmise käivitumist lisandub intressile dividendimakse vastavalt Eesti Ühistuenergia OÜ tegevustulemile.  
           
Tartu Hoiu-laenuühistu juhatus

 

1 kommentaari:

Anonüümne 15. november 2016, kell 07:28  

Kas liikmed saavad elektrit tasuta pluss intresse ja dividende ?
Lugupidamisega,
elektritsaabtasuta.blogspot.com



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP