RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 1. juuni 2014

Üks lugeja kiri

On kahju, et EKRE ei saanud nii palju hääli kui oleks tahtnud. Aga kuna kaudselt puutusin valmiste mölluga kokku, ehk õnnestus siseinfot saada nende kulgemisest. Tekkis küll tunne, et 2/3 eesti valijatest on tõsise ajuloputuskampaania läbinud. Paljud on ka lihtsalt ükskõiksed ja neid ei huvita absoluutselt miski. Võib olla siis, kui võõrriigi sõjavägi marsiks neile sisse ja konfiskeeriks kõik ära. Siis hakkaksid nad aru saama, mis tähendab probleemide ignoreerimine.
Samas on hea tõdeda,et Euroopa Parlamendi valimised võitsid suures osas jõud, kes ilmselt alustavad selle lõhkumist seespoolt. Eurokommunism on ära kurnanud ka rikkad riigid, kus on samasuguseid probleeme nagu meie Eestis.
Suurbritannia on lagunemise äärel, kuna eurokommunism on briti inimestelt võtnud kõik sissetulekud ja tuleviku. Šotlased on otsustanud lahku lüüa riigist, ka Wales on sama teed minemas. Britannia laguneb seespoolt ja pole ime, miks üritatakse seda maha salata. Samad trendid ka Hispaanias, Prantsusmaal ja Itaalias. Seega seespoolt lagunemine on alanud ja seda peatada pole võimalik, kui Euroopa Liitu laiali ei saadeta. Lõpptulemusena juhtub see täpselt samamoodi nagu läks Nõukogude Liiduga.
Aga kõige selle ja eurovisiooni taustal on märgamatult leidmas aset 62. Bilderbergide kohtumine Copenhagenis Marionett hotellis! Seal arutatakse probleeme, mis on esile kerkinud Uue Maailmakorra kehtestamisega. Meedia on hõivatud, habemega naisest ja eurovalimistest. Bilderbergidest pole ainsatki sõna ega juttu. Kavalalt planeeritud üritus, et meedia tähelepanu mujale juhtida.
Lõpetuseks, kommunism on hukule määratud üritus. Olen juba ammu aru saanud, et igasugu ühiskatlad ja fondid on tehtud teenimaks vaid fondi ja katla haldajaid, mitte sinna panustajaid. Seega võin nüüd rahulikumalt elada, teades, et selle liidu lagunemisega on juba algust tehtud.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP