RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 9. juuli 2014

133 G77-SSE KUULUVAT RAHVUST TÕOTAVAD HÄVITADA AMEERIKA UUE MAAILMAKORRA!

Peeter Liiv, Facebook

Ameerika ja Euroopa meedia on teinud kõik endast oleneva, et vaikida see uudis maha. Kuid see ei jää kauemaks saladusse. Selle nädalavahetuse seisuga on maailmas juba ka uus New World Order - mille vaenlaseks on USA, EL, ÜRO Julgeolekunõukogu ja maailma varivalitsus eesotsas IMF ja WTO-ga. See uus vaeste riikide liit ei kujutaks endast neile erilist ohtu, kui see ei ühendaks kahte kolmandikku maailma riikidest, sealhulgas Hiinat ja Indiat.
ÜRO peasekretär Ban Ki-moon (keskel) koos võõrustava riigi Boliivia presidendi Evo Moralese ja 133 muu maailma liidriga sel nädalavahetusel.
See on kurb päev ameeriklastele, kuna nende valitsus ja riiklik uudistetööstus vaikib maha sellise tähtsa uudise. Ameeriklased saavad küll toetuda Havana Times`ile Kuubast, Times of India`le ja ÜRO pressiteadetele. On tõesti põhjust tsenseerida seda uudist kogu Läänes. Ja see on ainult üks kõige uuem ülemaailmne uudis viimase kahe nädala jooksul sel teemal, mida on ameeriklaste eest varjatud. Loe edasi, et teada saada, miks.

Uue Maailmakorra lõpp

Kui maailma rikkaimad ja võimsaimd rahvad moodustasid G7, G8, G20 jms, siis nad liitusid, et ühendada oma ülemvõim ülejäänud 175 riigi üle, mis moodustavad inimkonna. Ja aastakümneid 20 rikkaimat maad eesotsas USAga on saanud hüppeliselt veel jõukamaks 175 vaeseima rahva kulul, kes omakorda on saanud veelgi vaesemaks. See on olnud tingitud lääne "New World Orderist", juhitud peamiselt isehakanud globaalsetest valitsustest nagu Rahvusvaheline Valuutafond ja Maailma Kaubandusorganisatsioon.
133-l riigil neist 175-st on kõrini Uue Maailmakorra ebaõiglasest globaalsest finantssüsteemist keskusega New Yorgis ja Londonis. Nad on näinud oma majandusi hävimas korrumpeerunud korporatsioonide ja globaalsete valitsuste käe läbi, kes loovad lõputu sõltuvuse ja vaesuse tsüklit. Nad on näinud eneste paljaksvarastamist oma tohututest rahvuslikest ressurssidest rahvusvaheliste korporatsioonide poolt. Nende põllumajandusmaad on mürgitatud. Nende kodanikud on pankrotistatud IMFi ja Wall Streeti poolt. Ja nende demokraatlikult valitud juhid kukutatud välisagentide poolt, pärit riikidest nagu USA.
Neil on olnud kõrini Uuest Maailmakorrast. Ja allians 133-st riigist, kaks kolmandikku maailma rahvastest, allkirjastasid sel nädalavahetusel lepingu lõpetada Lääne New World Order ja asendada see õiglase, ausa ja legitiimse maailmakorraga - mis võimaldab igaühel selles osaleda ja sellest kasu saada - mitte ainult superrikastel.

Järgmine Maailmakord

Organisatsiooni nimetatakse ametlikult "G77 grupp ja Hiina", kuid tegelikult hõlmab allianss 133 riiki. Et näidata, kui suur mõju neil on, avas nende kohtumise sel nädalavahetusel Boliivias oma kõnega ÜRO peasekretär Ban Ki-moon. Kohal oli üle 30 riigipea kogu maailmast ning ametlikud esindajad veel üle 100-st riigist. Samuti illustreerib organisatsiooni kasvavat mõju see, et kuigi Hiina ei ole isegi mitte G77 liige, demonstreeris ta oma osalusega ühtsust Järgmise Maailmakorraga.
Venezuela president Nicolas Maduro, kõneldes kokkutulnutele, ütles, et nad pidid ühinema, et "võidelda õiglase ja jätkusuutliku majanduskasvu ja uue maailma majandusliku korra eest." Ecuadori presidendi Rafael Correa läks sammu veel edasi, kõneldes kogunenud riigijuhtidele ja riikide esindajatele: "Ainult siis, kui oleme ühtsed kogu Ladina-Ameerikas ja üle kogu maailma, suudame me muuta oma hääle kuuldavaks ja muuta rahvusvahelist korda, mis pole mitte ainult ebaõiglane, vaid ka ebamoraalne."
Uudis AFP-lt Yahoo News`is, peaeagu et ainus uudis Lääne meedias, kirjeldab, kuidas Kuuba president Raul Castrogi osales, kuid kasutas oma sõnavõttu üleskutseks aidata oma pealiitlast Venezuelat. Kuuba, Venezuela, Boliivia ja mitmed teised Lõuna-Ameerika riigid on rõhutanud, et nad on praegu Ameerika Ühendriikide ja CIA rünnaku all, kes püüavad meeleheitlikult korraldada riigipöördeid demokraatlikult valitud pro-sotsialistlike valitsuste kukutamiseks samal moel, mille eest neid süüdistati hiljuti ka Ukrainas.

Iraan ja ÜRO

Sel nädalavahetusel avaldatud ÜRO teadaanne puudutab ÜRO peasekretäri Ban Ki-mooni entusiastlikku osalemist G77 kohtumisel. Arutletakse, kui tähtis on see suur liit ÜRO eesmärkide saavutamisel, eriti maailma kasvava majandusliku ebavõrdsuse tõkestamisel rahvaste vahel. Moon ja ÜRO on ka sponsoreerimas eraldi toimuvaid, kuid omavahel seotud rahvaste kohtumisi septembris, et koostada uus kliimaresolutsioon, mis jõustuks 2015.
Teadaanne kirjeldab ÜRO peasekretäri ja Iraani asepresidendi erakohtumist: "Tänase tippkohtumise marginaalias hr Ban kohtus Iraani esimese asepresidendi Eshaq Jahangiriga, et arutada arenguküsimusi, samuti Iraani võimalikku rolli stabiilsuse taastamisel Iraagis ja Süürias. Peasekretär lisas, et ta ootab Iraani positiivset kaasamist kliimamuutuste reguleerimisse ja ütles, et ta väga loodab, et president Hassan Rouhani saab osaleda kliima tippkohtumisel tänavu septembris. Uudises öeldi ka, et kaks juhti arutasid ka Iraani tuumaprogrammi ja et juulis on viimase volituse täitmise tähtaeg.

USA "teise Vietnami" ohus

Paljud valitsusjuhid kasutasid võimalust leida vastulöök sellele, mida nad peavad suurimaks vaenlaseks maailmarahule, demokraatiale ja majanduslikule vabadusele - Ameerika Ühendriikidele. Üks juht läks isegi nii kaugele, et hüüdis välja president Obama nime ja ähvardas USAd teise Vietnamiga.
Nagu teatas Times of India, ähvardas G77 konverentsi võõrustaja Boliivia president Evo Morales USAd ja Ameerika presidenti, kõneldes kokku tulnud riigipeadele: "Kui hr Obama laseb rünnata Venezuela rahvast, siis ma olen veendunud, et sattudes silmitsi provokatsiooni ja agressiooniga, saavad Venezuelast ja Ladina-Ameerikast USAle teine Vietnam. Kaitskem demokraatiat, loodusvarasid, meie iseseisvust ja meie väärikust."
Kuuba president Raul Castro oli võib-olla kõige teravam ja keskendunum oma kokkutuleku agendat puudutavas sõnavõtus. Nagu teatas Havana Times, ütles Castro 133 rahva alliansile: "See on vajalik, et nõuda uut rahvusvahelist finants- ja rahapoliitikat ning ausaid kaubandustingimusi tootjatele ja importijatele kapitali koondajatelt Rahvusvahelisse Valuutafondi ja Maailmapanka ning neoliberalismi kaitsjatelt, koondunud Maailma Kaubandusprganisatsiooni - kes püüavad meid lahutada. Ainult ühtsus võimaldab meil muuta meie rohket enamust valitsevaks. "

ÜRO kodusõda - likvideerides ÜRO Julgeolekunõukogu

Üks ambitsioonikamaid G77 ja selle 133 riigi eesmärke on kõrvaldada ÜRO Julgeolekunõukogu. Maailma liidrid rõhutavad, et see on midagi enamat kui viie riigi täielik türannia kogu ÜRO üle. ÜRO Julgeolekunõukogu viiel alalisel liikmel on vetoõigus ülejäänute üle, ÜRO poliitika ja meetmed on määratud nende viie riigi poolt - USA, Suurbritannia, Venemaa, Prantsusmaa ja Hiina. G77 liikmed tahavad Julgeolekunõukogu kõrvaldamist, nii et ÜRO saaks uuesti olema puhtalt demokraatlik organ.
Kuuba liider hakkas kirjeldama maailma majandussüsteemi juhtiva Ameerika silmakirjalikkust ja finantskorruptsioon: "Rahvusvahelise õiguse põhimõtteid ja uue rahvusvahelise majanduskorra postulaate on jultunult rikutud; on kehtestatud kontseptid, mis üritavad seadustada sekkumist; jõudu on kasutatud ja jõuga on ähvardatud karistamatult; meediat on kasutatud selle õigustamiseks "

Doominonupud hakkavad langema

See on ainult kõige viimane organiseeritud rünnak ülemaailmse finantssüsteemi vastu, toetatud korrumpeerunud valitsuste ja rahvusvaheliste korporatsioonide poolt, et neid kontrollida. Just eelmisel kuul sõlmisid Venemaa ja Hiina pikaajalise kaubandusliidu, mis tähistab esimest suurt mõra USA dollarimullis. Kaks riiki leppisid kokku, et lõpetavad USA dollari kasutamise omavahelistes tehingutes, kasutades selle asemel omaenda kahte valuutat. Kaks suuremat panka kummastki riigist teatasid koheselt, et ka nemad kehtestavad dumpingu USA dollarile.
Tagatipuks on maailma "BRIC riigid" - Brasiilia, Venemaa, India ja Hiina - avalikult deklareerinud oma eesmärki asendada rikutud USD mõne teise globaalse reservvaluutaga, Nüüd, kui Venemaa ja Hiina on lõpuks astunud konkreetseid samme, ülejäänud kaks kolmandikku maailmast kõige tõenäolisemalt niisamuti alustab ettevalmistusi loobumiseks USA dollarist. Alles sel nädalavahetusel 133 riiki neist lubas teha just seda.
Hirmutav osa ameeriklaste jaoks on see, et nii Washington kui ka Wall Street on lubanud, et seda ei juhtu kunagi, sest kui see juhtuks, siis see hävitaks USA majanduse ja võib-olla USA enda. Loe lisaks Whiteout Press artiklit "Venemaa ja Hiina leping lähendab USA dollarit kokkukukkumisele".
Selleks et vaadata täielikku nimekirja 133 rahvast, kes moodustavad G77, külastage roup of 77 veebilehte.
http://www.whiteoutpress.com/articles/2014/q2/133-g77-nations-vow-destroy-americas-new-world-order/

1 kommentaari:

Anonüümne 26. august 2014, kell 01:02  

Et siis sellepärast USA provotseerib sõda Vememaa vastu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP