RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 14. juuli 2014

EKRE noored rahvuslased valisid uue juhi

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna noorteühenduse Sinine Äratus liikmed valisid nädalavahetusel oma esimeheks Jaak Madisoni. Reedest laupäevani kogunesid rahvuslikult meelestatud noorteliikumise Sinine Äratus liikmed Tõrvaaugu külas Järvamaal, kus korraldatud suvelaagris arutleti Eesti rahvuse tuleviku üle ja anti vanne ühenduse lipule.
Laagris osalesid ka noored rahvuslased Lätist ning Leedust.
Ühtlasi andis senine esimees Ruuben Kaalep teatepulga üle Jaak Madisonile, kes on EKRE Järva- ja Viljandimaa ringkonna juht.
"Meist on poole aastaga saanud Eesti aktiivseim rahvuslik noorteühendus. Oleme korraldanud mitu suurt aktsiooni Eesti rahvuslike huvide kaitseks piirilepingu osas ja meie algatatud tõrvikurongkäik 24. veebruaril läbi Tallinna äratas tähelepanu. Koostöö EKRE juhatusega on sujunud ja Sinine Äratus on andnud oma panuse erakonna maailmavaate tutvustamisse valimiskampaania käigus," teatas Kaalep.
Uue esimehe Jaak Madisoni silmis on praegune koostöö erakonna ning Sinise Äratuse vahel olnud ääretult produktiivne ning kahtlemata jätkatakse sama intensiivset tööd, et laiendada veelgi oma liikmeskonda ja populaarsust.
Sinine Äratus kannab Madisoni sõnul koos EKRE-ga rahvusriigi ideoloogiat ja traditsiooniliste väärtuste püsimajäämist.

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 15:00  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP