RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 31. juuli 2014

Elektritakso võlakirjad edukalt müüdud!



            Maikuu alguses avaldas Tartu Hoiu-laenuühistu uudise, et Ühistu liige Elektritakso Pärnu OÜ korraldab võlakirjade suunatud pakkumise. Teiste sõnadega: võlakirju said soetada vaid Tartu Hoiu-laenuühistu liikmed. Võlakirjade eesmärk oli tagada vajalik lisakapital Elektritakso tegevuse laienemiseks Pärnu linna.
            Käiku lasti 950 Elektritakso võlakirja nimiväärtusega 100 eurot. Võlakirjaemissiooni kogumaht oli seega 95 000 eurot. Võlakirju märkis 20 Ühistu liiget. Märkijate seas oli nii suuremate summade eest ostjaid kui ka mõnesaja euro suuruse investeeringu tegijaid. Kuigi võlakirju pakuti kahe nädala jooksul, oli Ühistu liikmete huvi koostöö vastu nii suur, et juba 10 päevaga leidsid omaniku kõik võlakirjad.
Elektritakso emissioon tõestab, et eestimaalased suudavad koos tegutsedes liikuda ühise eesmärgi poole. Liikmete koondumise kaudu saab rakendada arvestatavaid summasid kaasliikme tegevuse toetamiseks, jagades seejuures teenitud kasumit ühiselt.
            Tartu Hoiu-laenuühistul on hea meel, et Ühistu liikmed löövad aktiivselt kaasa ühistes ettevõtmistes ning kui mõnel kaasliikmel liigub peas mõte oma ka oma ettevõttele võlakirjaemissiooni korraldada, soovitame julgesti ühendust võtta Ühistu töötajatega. Koos oleme tugevad!

Martin Loimet
Tartu Hoiu-laenuühistu pearaamatupidaja

 

2 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 14:47  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

Anonymous 31. juuli 2021, kell 21:59  

Tere kõigile, mulle on valetanud nii palju ettevõtteid, kes on väitnud, et nad on tõelised laenuandjad, kuid kõik minu pingutused on olnud asjata, ma olen kaotanud rohkem kui 3500 eurot võltslaenuandjatele, kellele nad väidavad, et nad ei ole. Kuni mu sõber tutvustas mulle õiget laenuandjat, kellega ühendust võtsin, ja sain neilt vaid 48 tunniga edukalt laenu, soovitaksin kõigil, kes laenu otsivad, kartmata temaga e-posti teel ühendust võtta: lapofunding960@gmail.com
Whatsapp +447883183014



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP