RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 13. juuli 2014

EUGEN VEGES: Kui täiskasvanuks saades kodumaalt lahkutakse, siis pole sündide kasvust kasu

PM: Rein Taagepera: Võib ju ka lapsi juurde muretseda, aga see pole üldsegi nii lõbus. Pärast üht-kaht last tüdib ära. Enne kui lapse muretsed, muretsed juba ette, et nüüd jätkub muret kohe 20 aastaks. http://arvamus.postimees.ee/2852741/rein-taagepera-lapsi-juurde-roomutseda
Mina ei nõustu väitega, et laste soetamisega kaasnevad mured. Mida enam neid on, seda rõõmsamaks ja õnnelikumaks elurajal tatsumine kujuneb. 
Seda muidugi juhul, kui ühiskonnakorraldus lasterohkust toetab.
Kui lapsevanematel puuduvad (laste kasvatamiseks) vajalikud (materiaalsed) ressursid, ühiskonnakorraldus (sh ühiskonnas toimivad väärtushinnangud) lasterohkust ei toeta, siis pole muidugi asi roosiline. 
Eestlased sellistes tingimustes toimetavadki. Üle veerandi lastest kannatab puuduste käes. See on ka üheks põhjuseks miks paljud kaasmaalastest eelistavad pesa punuda kodumaast eemale. 

Kui täiskasvanuks saades kodumaalt lahkutakse, siis pole sündide kasvust kasu. Pigem vastupidi – see toob kaasa elukeskkonna halvenemise (lastele tuleb suunata senisest enam ressursse), kuna laste kasvatamine ja koolitamine on üsna kulukas. Elukeskkonna halvenemine sunnib veelgi enam inimesi kodumaalt põgenema.

Allikas: http://eveges.blogspot.com/2014/07/kui-taiskasvanuks-saades-kodumaalt.html

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 15:01  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP