RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. juuli 2014

Le Pen hoiatas Euroopa Nõukogude Liidu eest



Tekkimas on Euroopa Nõukogude Liit, hoiatas Cambridge´i ülikoolis (Inglismaa) esinedes 19. veebruaril 2013 Prantsuse Rahvusrinde juht Marine Le Pen.

Le Pen toonitas vajadust taastada Prantsusmaa tugeva riigina, kuna Euroopa Liidu liikmelisus on mõjunud Prantsusmaad nõrgestavalt, teatas 20. veebruaril 2013 inglisekeelne Prantsuse internetiväljaanne „The Local”.

„Ma olen teinud jõulist kihutustööd, et Euroopa peataks sisserände ja Schengeni leppe ning valmistuks riiklike oma raha taaskasutuselevõtuks,” ütles Le Pen.
Ta hoiatas, et kaksikideoloogiad globalism ja islamism ähvardavad XXI sajandil nii Prantsusmaad kui Suurbritanniat ning võrdles mõlemat mõttelaadi ohtlikkuselt XX sajandil levinud kahe ideoloogiaga – kommunismi ja natsismiga.

Le Pen viibis Cambridge´i ülikoolis sealse üliõpilasesinduse, täpsemalt väitlusseltsi kutsel. Ta visiit ja esinemine viisid hüsteeriasse end antifašistideks nimetavad isikud. Viimaseid kogunes väitluse toimumispaigaks oleva hoone ette väitluse ajaks protestima umbes paarsada.

Kuulajad võtsid Le Peni prantsusekeelse kõne vastu aplausiga.
Le Pen on alates 2004. aastast Euroopa Parlamendi liige ning kogus viimatistel (2012. a.) Prantsusmaa presidendivalimistel suuruselt kolmanda häältesaagi.

Ülevaate koostas
TÕNU KALVET
__________________
 
Kuidas lehte hankida?

„Rahvusliku Teataja” omandamisest huvitatuil – ka tellijail! – tasub ühendust võtta e-aadressil tellimine[ät]rahvuslasteklubi.org või lehe piirkondlike levijuhtidega.

Levijuhid:
Põhja-Eestis:

Johanna Ranne
E-post:
johanna.ranne.armane[ät]gmail.com
Mobiil:
59037103
Lõuna-Eestis:

Osvald Sasko
Mobiil: 55542270
Lääne- ja Kesk-Eestis

Jaan Hatto
E-post: stuvsta[ät]hot.ee
Mobiil: 51903374

Levijuhtidelt saab ka varasemaid lehenumbreid. Üksiknumbri hind on üks euro.
„Rahvuslik Teataja” ilmub alates 2011. aasta juuli lõpust.
Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja” peatoimetaja

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP