RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 1. juuli 2014

MATTI ILVES: MARINE LE PEN´IL EBAÕNNESTUS FRAKTSIOONI MOODUSTAMINE

Marine Le Pen´il ebaõnnestus fraktsiooni moodustamine FN-i baasil Euroopa Parlamendis, varam oli välisajakirjanduses ja ka siin ennatlikult teatatud, et see on juba moodustatud. Jutt käib "European Alliance for Freedom" (Euroopa Vabaduse Allianss) fraktsioonist, mis hakkab nüüd tegutsema lihtsalt parlamendigrupina ja kaotab mitmed soodustused, mis on ette nähtud fraktsioonidele.

Seega ei sündinud Euroopa Parlamendis veel lausa kahte iseseisvuslaste fraktsiooni. Milles oli siis põhjus, et nii läks?
Asi on selles, et Marine Le Pen on otsustanud nüüd ajada "pehmemat " poliitikat kui varem ja välistab koostöö selliste nn. paremäärmuslike parteidega nagu kreeklaste "Golden Dawn"(Kuldne Koidik), Ungari "Jobbik" ja Bulgaaria "Ataka Partei". Viimased läbirääkimised Poola Congress Nowej Prawicy (KNP) ebaõnnestusid samuti.

Lootust veel on, et fraktsioon "European Alliance for Freedom" siiski sünnib, kuid veidi hiljem. Võib ütelda veel seda, et enamus osariike on esindatud Eoroopa Parlamendis ELi vastaste saadikutega, muidugi mitte aga eestlased, kes usaldavad jäägitult meid hävitavat kartellierakondade võimu.

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/06/24/le-pen-und-wilders-scheitern-mit-bildung-von-rechtsfraktion/

1 kommentaari:

Anonüümne 2. juuli 2014, kell 20:58  

Samas see proua mainis ka seda, et Holocaust oli on ja jääb. See inimene on juba praegu kaotanud suures osas rahvuslaste hääled.Teeb koostööd juutidega ja EU loojatega.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP