RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 11. juuli 2014

MATTI ILVES: MIKS VIHATAKSE RAHVUSLASI JA RAHVUSRIIKE?

Rahvuslaste ja rahvusriikide vihkamine on Euroopa Liidu mitmetes instantsides lausa igapäevane nähtus, sest rahvusriigid ei lähe kuidagi kokku unitaarriigi, ehk bürokraatia poolt valitsetava euroimpeeriumi ülesehitamisega, seda tehakse Euroopa Komisjoni ja nende taga seisvate lobigruppide nõudel.

Meile on tuttav Euroopa Nõukogu presidendi Herman van Rompuy ütlus rahvuslaste ja rahvusriikide kohta, et need on E Liidu suurimad vaenlased.
Kiiresti korjasid selle suunise üles meie kartellipoliitikud ja euroajakirjanikud. Nüüd ei eksisteeri meil enam rahvuslasi, on vaid äärmusrahvuslased ja rahvusriiki ei tuletata üldse meelde, kuigi põhiseaduse järgi peaks see veel olema täises elujõus.
Ka meie rahvusriigi valitsejad ei julenud ütelda van Romuy vastu ühtegi sõna, vaid leppisid riigi kuulutamisega E Liidu vaenalseks suurima rahuga, ju nad teatsid, et rahvusriik on vaid paberil ja rahvas unustab varsti selle olemasolu.

Rahvusriikluse ja rahvusluse tondiga võitlemine käib aga täie hooga edasi ja hiljuti kirjutati Council of Europe väljaantud propagandaraamatus "Euroopa ajaloo risteed" järgmist:

"Arnold Toynbee nimetas oma raamatus "Experiences" rahvuslust 20. sajandi kõige tugevamaks ja ohtlikumaks ideoloogiaks. Ainsa vahendi, millega ravida selle nõrgestavat mõju, leidis ta segaabielude propagandas.
Kummalisel kombel jättis suur briti ajaloolane tähelepanuta hoopis tõelisema ja tõhusama mooduse natsionalistlike liialduste vastu võitlemisks - riigiülesuse põhimõtte ja praktika, mille juured asuvad Euroopa integratsiooni idees ja tegelikkuses."

Rahvuslased ja rahvusriigid on Uue Maailmakorra ehitajatel risti-põiki jalus ja need tuleb hävitada, et ehitada vaid eliidile kasulikku globaalvõimu.

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 15:02  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP