RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 14. juuli 2014

MATTI ILVES: NEOKOLONIALISM EESTIS SÜVENEB

Neokolonialismist või uuskolonialismist Eestis lugege SIIT. Praeguse kolonialistliku süsteemiga aga ei jääda veel sugugi rahule, seda näitab nn. Eesti ettevõtjate ettepanek kartellikokkulepped dekriminaliseerida, "Postimees" kirjutb: "Kaubandus-tööstuskoda ja tööandjate keskliit tegid ettepaneku dekriminaliseerida karistusseadustiku § 400, mis käsitleb konkurentsi kahjustavaid kokkuleppeid, otsuseid ja kooskõlastatud tegevust," see tähendab - kaotada kartellipepete sõlmimise puhul kriminaalvastutus.

Vaat see on alles pommuudis(!), aga millegipärast ei avaldanud taoline pomm ühiskonnas erilist tähelepanu. See on ka arusaadav, sest Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Eesti Tööandjate Keskliit esindavad enamuses Eestis resideeruvaid väliskapitalil põhinevaid suurettevõtteid ja liigne tähelepanu sellisele rahvast täiendavalt röövida aitavale ettepanekule pole muidugi vajalik.

Välismaistele ettevõtetele ei piisa sugugi sellest, et kasumi väljaviimine Eestist maksustamata ja täiesti vaba, vaja on tõsta kartellikokkulepetega - mis solgivad turumajandust - veelgi hindu ja pigistada siinselt vaeselt rahvalt viimane välja ja ega ka eestlastest ettevõtjad ei ütle ära veelgi suuremast kasumist.

See on ettepanek, mille võtavad hea meelega vastu suurettevõtete teenistuses olev valitsus ja ilmselt ka Riigikogu.

2 kommentaari:

Anonüümne 15. juuli 2014, kell 00:55  

По сути механизм гипноза — это пульт дистанционного управления живыми видами, населяющими Землю. Но как он работает? Узнать это можно только раскрыв тайну гипноза.

— В любой момент каждый из нас может стать жертвой вербальной атаки.
— Почему египтяне верили, что гипноз — это дар богов?
— Чему большевики учились у шаманов северных племен?
— У кого учился гипнозу Иосиф Сталин?
— Почему мы подделаемся внушению?
— И как нас зомбируют в супермаркетах?
— И как работает цыганский гипноз?
— Тайны умение агентов ЦРУ.
— Впервые на телевидении: сенсационное признания заместителя председателя ГКБ
— На балансе службы госбезопасности числилось психотропное оружие jne
http://www.youtube.com/watch?v=xieAM5-gp1M
sombeeritud ja kiibistatud poliitbioroobotid (kas parlament, peamin., pres., ministrid, linnapea, linnavalitsus, volikogu???)

Unknown 11. märts 2015, kell 15:00  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP