RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 17. juuli 2014

MATTI ILVES: ROOTSIST ON SAANUD MAAILMA SUURIM VÄGISTAMISMAA

2013. aasta 7. kuu jooksul on moslemiimmigrantide pealinnas Stockholmis vägistatud juba 1 000 naist ja last, 300 neist olid alla 15. aastased. Vägistamiste arv on tõusnud võrreldes möödunud aasta sama ajavahemikuga 16%. Suurim osa vägistatutest on noored tüdrukud.

Rootsi reaalne vägistamine statistika on 400-900% kõrgem kui ametlikud numbrid. BRÅ veebisait väidab: "Kõigest 10-20 protsenti kõigist seksuaalkuritegudest on teatada politseile."
Hoolimata neist hirmsatest numbritest ja Rootsi kiirelt kasvavast vägistamisstatistikast, Euroopa Komisjoni hull rootslane Cecilia Malmström tahab, et veelgi enam moslemid saabuks ta tema koduosariiki ja soovib võimaldada neile juurdepääsu kogu ülejäänud Euroopasse. Cecilia Malmström on Euroopa siseasjade volinik.

Osa pr. Malmströmi tööst on jälgida sisserändepoliitikat Euroopa Liidus. Nagu enamik funktsionäre ja liidu bürokraate ta eelistab "kultuurilist rikastamist " Euroopas läbi massilise kolmanda maailma immigratsiooni. Tema ja teised mittevalitud eurokraadid Brüsselis otsustavad, kui palju ja millist laadi sisserännet on vaja E Liidule, et seejärel kehtestada oma tahe liikmesriikidele.

Vägistamised on sisuliselt "tasuta mäng" moslemi meestele, sest rünnkud valgete naiste vastu Rootsis on äärmiselt leebelt karistatud.

Kasutatud allikas: http://whiteresister.com/index.php/news/1321-third-world-non-white-ivasion-has-made-sweden-the-new-rape-capital-of -the-world

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP