RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. juuli 2014

MATTI ILVES: SKANDAAL EUROOPA PARLAMEINDI AVAISTUNGIL

Iseseisvuslased korraldasid EP avaistungil juba omapärase meeleavalduse. Nimelt paljud saadikud tõusid küll püsti Euroopa Liidu hümni "Ood rõõmule" mängimise ajal, kuid keerasid ELi lipule selja. Hästi on ka pildil näha, kuidas Marine Le Pen (FN) ja teda toetavad saadikud on otsustanud lihtsalt istuma jääda.
See on siiski omamoodi kurb, et iseseseisvuslased "European Alliance for Freedom"-ist (Euroopa Vabaduse Allianss) ja EFD (Vaba ja Demokraatlik Euroopa) ei pidanud vajalikuks seda aktsiooni teinetesega kooskõlastada.

UKIP aseesimees Paul Nuttall ütles: "Me ei tunnista ega austa ELi lippu ega hümni, need ei ole meie sümbolid ja me teeme kõik mis suudame Euroopa Parlamendis, et seista vastu E Liidu föderaliseerumisprotsessile. ...  Rahvuslik demokraatia ELi liikmeks ei sobi ja me teeme kõik endast oleneva, et vabastada meid sellest korrunpeerunud ühendusest."

Kujutlen nüüd ette, kuidas 6 Eesti eurosaadikut seisid hümi kõlades valveseisangus, härdus ja truualandlikus südames. Ei osata Eestis olla iseseisvad.

Kasutatud allikad: SIIN ja SIIN.

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 15:06  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP