RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 16. juuli 2014

Meie sihtasutuse suvine ringreis



Hea Matti Ilves! 
Kirjutan Teile, et tuletada meelde meie peagi kättejõudvat suvist ringreisi, millest kirjutasin Teile ka tavaposti teel saadetud kirjas.

Olgugi, et tulenevalt ajapuudusest ei jõua me päris kõigisse kohtadesse, kui sooviksime tulla, loodan väga, et leiate võimaluse mõnel meie kohtumistest osaleda.

(Püüan hoolitseda selle eest, et jõuaksime võimalikult peatselt inimestega kohtuma ka Valgamaale, Põlvamaale ja Ida-Virumaale, kus olime juba eelmise aasta sügisel.)

Minu lootuseks on, et sõites Eestimaale ringi peale
 õnnestub meil leida üles võimalikult palju inimesi, kes kannavad südames meiega samu tõekspidamisi ning kes soovivad ühes meiega seista Eestimaa kõlbelise uuestisünni eest. Selleks, et saaksime meie maa ja rahva tulevikku suunata, on vaja, et meie liikumine kasvaks ja et sellega liituks veel tuhandeid inimesi.

Seetõttu palun, et aitaksite levitada ringreisi kohta teavet ning annaksite ka oma sõpradele-tuttavatele meie ringreisist teada, edastades neile infoks nt viite meie kodulehele, kus on olemas asjakohane info:


http://saptk.ee/blog/2014/07/01/sihtasutus-tuleb-oma-toetajatega-kohtuma/
Lõpetuseks juhin taas Teie tähelepanu mõnele olulisele uudisele.

Esiteks toon välja tõsiasja, et nii Avaliku Sõna Nõukogu kui ka Pressinõukogu otsustasid, et ajaleht Postimees rikkus minu artikli “Valetamisest ja vassimisest seonduvalt kooseluseadusega” käsitlemisel ajakirjanduseetika põhimõtteid, seda omavoliliselt ulatuslikult kärpides ja venitades artikli avaldamisega.

Teiseks on väga oluline Eesti Rahvusringhäälingu ajakirjanduseetika nõuniku, hr Tarmu Tammerki seisukoht, et ka ERRi uudisteportaal rikkus head ajakirjandustava, kajastades kooseluseaduse pooldajate poolt Riigikogule toetuskirjade üleandmist, ent vaikides samal ajal maha meie poolt kordades suurema hulga protestikirjade parlamendile üleandmise. Väidetavalt toimus ERRi poolt meie püüdluste mahavaikimine juba teist aastat järjest kogemata, mida minul on väga raske uskuda.

Pigem kinnitavad need uudised Tartu Ülikooli ajakirjandusõppejõu ja Postimehe vanemtoimetaja Priit Pulleritsu karmi, kuid õiglast hinnangut, et kooseluseadusega seonduva kajastamisel on Eesti meedia (sh rahvusringhääling) valinud poole ning tegutsenud äärmiselt kallutatult, tõestades end “putinliku propagandavahendina”.
Seda enam on oluline, et levitaksime võimalikult paljude inimeste seas teavet, mis on meedia poolt moonutamata ja aitab ühiskonnas toimuvast adekvaatselt aru saada. Ma väga loodan, et meie suvine ringreis läheb korda ja aitab meil üheskoos selles püüdluses edasi liikuda.

Siiralt tervitades,

Varro Vooglaid

Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks


1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 14:59  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP