RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. juuli 2014

Miks Eesti suhleb riigiga, kes Eesi riiki ei tunnista?

Tõepoolest MIKS?

BHR on korduvalt viidanud asjaolule, et venemaa eitab Eesti kui 1940. aastani eksisteerinud Eesti Wabariigi õigusjärgluse olemasolu. Venemaa suhtleb (poliitilises mõttes üleolevalt ja irvitavalt) Eestiga kui uue riigiga, mis sündis 20. augustil 1991. a. ehk edgaripäeval ning milline võib venemaa arvates olla äärmisel juhul vaid ENSV järeletulija. Sama poliitikat ajab Keskerakond ja selle partei jüngrid.

Seepärast on äärmiselt tõsine küsimus ka vaskpoolseks ära pööranud valitsuskoalitsioonile (vene parteiga liitunud sotsialistid ja reformikad) ning nendega ühte pilli puhuvatele respublikaanide parteile, kes ka täna veel soovivad hirmsal kombel venemaale kinkelepingu teha uue ning mittevajaliku piirilepingu näol - kellega te suhtlete? Kellega te lepingu sõlmite? Mida te arvate, kellega venemaa lepingu sõlmib, millele teie esindajad alla kirjutavad?

Eestis on küll ja veel tüsiseid poliitikuid, kes eelnimetatud mänge ei mängi, kuid kes ei asu (veel) valitsusnuppude juures. Küll nad aga tulevad ja pööravad meie riigi õigele teele.
Eestis on enam ning veel inimesi, kes õiglase protesti tõttu ning kalevite kange rahva liikmetena jonnivad ülalnimetatud vandenõulastest ning eneseväärikuseta Eesti valitsejate vastu nagu kogu, maailmavallutustest ihaleva, venemaa vastu kõikvõimalike vahenditega.

Üheks selliseks on Indrek Hargla.

Indrek Hargla: eestlane ei peaks Venemaaga mingisuguseid asju ajama

"Minu raamatuid vene keeles ei tule, sest leian, et eestlane ei peaks Venemaaga mingisuguseid asju ajama," kommenteerib kirjanik Indrek Hargla ajakirjas Naised ilmunud Venemaa boikoteerimise küsimust.

Hargla sõnul boikoteerib ta näiteks neid Eesti tootjaid, kes märgistavad oma tooteid vene keeles ja reklaamivad end vene keeles. "Ma ei osta Salvesti konserve. Ma ei osta seda piima, kuhu on vene keeles peale kirjutatud молоко, sest see on ENSV-aegse praktika jätkamine," märgib ta.

"See venelane, kes on otsustanud, et tema tahab Eestis edasi elada, peab suutma ajada asju eesti keeles. See, et eestlased tema jaoks tooteid märgistavad, on häbiväärne," lisab Hargla.

BHR/Publik.ee

2 kommentaari:

Anonüümne 25. juuli 2014, kell 22:00  

Ebaõnnestunud ja tegelikkust eitav jura healt kirjamehelt. CIA demouuringu järgi on 2040.a Venes 135 elanikku ja riiklus olemas. Kesk-Euroopas aga rida väikeriike kadunud omaette riigina , on provintsi õigustes ilma seadusandjate ja mitte enam rahvuskesksed, omakeelsed. Lõpp ka Eestile kängumise ja väljarände läbi!
Milles vene keel süüdi? Miks Narvas pole 40 000 eestlast?
Enesetapp aga süüdlane venelane!

Unknown 11. märts 2015, kell 14:46  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP