RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 22. juuli 2014

Miks sai Andrus Ansipi tütar konkursiväliselt riigikantseleis osakonnajuhatajaks?

www.DELFI.ee

Tiina Ansip

Foto: Valitsuse kommunikatsioonibüroo

Andrus Ansipi tütar Tiina Ansip valiti valitsuse kommunikatsioonibüroo ajutiseks juhiks, kuigi ta ei osalenud selleks korraldatud avalikul konkursil. Avalik konkurss tugevate kandidaatidega kuulutati nurjunuks. Miks nii juhtus?
Tippjuhtide valikukomisjon otsustas psühhomeetriliste testide, fokuseeritud intervjuu ja komisjoniintervjuu põhjal kumbagi lõppvooru pääsenud kandidaati ametisse nimetamiseks mitte esitada, teatas riigikantselei kommunikatsioonijuht Kristiina Tiimus.
Sihtotsinguga leiti seejärel samale kohale Tiina Ansip, kellel olevat selleks vajalik töökogemus. Tiina Ansip on töötanud alates 2013. aastast Meta Advisory Group OÜ vanemkonsultandina.
Enne erasektorisse minekut töötas ta valitsuskommunikatsioonis sotsiaalministeeriumi meediasuhete nõunikuna, kelle ülesandeks oli meediasuhete strateegiline planeerimine ja juhtkonna nõustamine.
Eelnevalt töötas Tiina Ansip ajakirjanduses – kuus aastat Linnalehe vastutava toimetajana ja ja kaks aastat Baltic News Service`i reporterina.


See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=69396547 

________________
Jaa, kommunistlik kambakraatia on oasriigis siiani täies elujõus!
M.I.


 

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 14:54  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP