RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 11. juuli 2014

Nahaalune kiip pumpab rasestumisvastast hormooni 16 aastat järjest

www.FORTE.ee

Foto: tootja (MicroCHIPS)

Üks Massachusettsi tehnoloogiainstituudi MIT kõrvalfirma on Bill ja Melinda Gatesi sihtasutuse Gates Foundation toetusel töötanud välja tillukese kaugjuhitava ravimijaoturi, mis siirdatakse naha alla.
Siiriku aktiveerimiseks piisab nupulevajutusest raadio teel toimival juhtimispuldil, väljalülitamiseks aga teisest nupulevajutusest.
Ehkki taolist siirdatud ravimimanustit saaks kasutada mitmete kasulike medikamentide organismi viimiseks, kujuneb seadme üheks esimestest kommertsrakendustest antud juhul rasestumisvastase hormooni levonorgestreeli manustamine.
Sama ravimit kasutatakse praegu juba mitmetes naistele mõeldud rasestumisvastastes rakendustes.
Üksainus siirik mahutab nii palju levongestreeli, et suudab usaldusväärselt toimida koguni 16 aastat. Senistest organismi siirdatavatest rasestumisvastastest vahenditest ei toimi ükski tõhusalt kauem kui viis aastat.
Massachusettsi osariigis Lexingtonis tegutseva ettevõtte MicroCHIPS arendatud siirik kujutab endast 20 mm küljepikkusega seitsme millimeetri paksust ruudukest.
Seadme peamiseks komponendiks on mikrokiip (millest tuleneb ka ettevõtte nimetus). Kiip omakorda sisaldab hulka ravimikapsleid.
Siin peitubki kõige murrangulisem leiutis: iga kapsel on nimelt suletud spetsiaalse titaanist ja plaatinast pitseriga, mis elektrivooluga mõjutamisel ajutiselt sulab, võimaldades ravimil välja imbuda.
Nähtavasti on kapslid piisavalt suured mahutamaks hormoonipõhise rasestumisvastase ravimi levonorgestreeli 16 aasta varu.
Seni on MicroCHIPS'i siirikut kasutatud edukalt ravimite manustamiseks luude hõrenemise ehk osteoporoosi all kannatavatele haigetele. Nüüd, pärast Gates Foundationiga kampalöömist on alustatud sama siiriku uue, rasestumisvastase ravimi manustamiseks mõeldud versiooni väljatöötamist.
Praegu kehtiva kava kohaselt peaksid katsed mikromanustusseadmega algama 2015. aastal. Turule peaks vahend jõudma 2018. aastal.
Selliste ravimijaoturitest siirikute plussid on ilmsed, kuna need välistavad suure osa inimlikest eksitustest. Selle asemel, et ise iga päev tablette süüa või iga paari kuu tagant end arstil süstida lasta, võimaldab naha all valvav ja 16 aasta vältel õigel hetkel ravimit väljutav siirik manustamiskohustuse praktiliselt unustada.
Kui otsustate aga, et käes on õige aeg rasestuda, pole vaja teha muud kui vajutada nuppu.
Ettevõtte MicroCHIPS koduleht seda küll ei maini, kuid eeldatavasti peaks olema võimalik luua sarnane rasestumisvastane siirik ka meestele (ehkki meeste hormoonipõhised rasestumisvastased ravimid pole küll veel nii hästi välja arendatud kui naistele mõeldud hormoon-kontratseptiivid).
Külasta ka MicroCHIPSi kodukat

See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://forte.delfi.ee/archive/article.php?id=69323649

____________
Inimeste väljasuretamine (kaasaarvatud eestlased) jätkub nüüd lisaks homopropagandale lausa kõrgtehnoloogilisel tasamel, nii loodavad globalistid-maailmavalitsejad jõuda tulevikus ihaldatud eesmärgini - ühe miljardi inimeseni maakeral.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP