RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. juuli 2014

Puust ja punaseks: kuidas EL-i välisministrid sanktsioonide „otsuseid” teesklesid

Karme sanktsioone nõudnud riikide esindajatel tuli pettuda. Lähemal uurimisel ei osutunud ükski otsus reaalseks. Fotol vasakult välisministrid Urmas Paet (Eesti), Carl Bildt (Rootsi), Radosław Sikorski (Poola) ja Frans Timmermans (Holland)
Foto: Yves Logghe, AP
 
Euroliidu ministrid suutsid avalikkusele tegusid imiteerida, ehkki ei astunud ühtegi sammu.
Eestis oli tööpäev juba läbi, kui Brüsselis teisipäeval kogunenud Euroopa Liidu välisministrid oma kohtumise lõpetasid. Kõik ootasid pärast Ida-Ukrainas allatulistatud Malaysia Airlinesi katastroofi karme meetmeid Venemaa vastu, kuid igaüks näis otsustatust isemoodi aru saavat. Mõned pealkirjad väitsid optimistlikult, et „sanktsioone laiendati”. Teised märkisid, et otsused lükati edasi. Eesti välisminister Urmas Paet paiskas eetrisse teate, et EL „võttis suuna piirangute laiendamiseks Venemaa suhtes”. Kuidas võis kohtumist nii mitmeti tõlgendada? Konks peitub EL-i välisministrite suurepärases oskuses tegeleda silmamoonduste ja miraažide ehitamisega, mis lasevad isegi täielikku tegevusetust paista otsustava saavutusena.

Allikas: http://epl.delfi.ee/archive/print.php?id=69411591

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 14:52  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP