RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 2. juuli 2014

Rootsis tõstavad pead vägivaldsed vasakäärmuslikud rühmitused


Need on sotsliberastliku diktatuuri kibedad viljad. Kahjuks on Eesti poliitprostituutide siht viia Eesti samasugusesse kaosesse ja hävitada meie rahvas ja kultuur. Eestlaseks olemise definatsiooni laiendatakse, rass ei määra midagi - see on eesmärk. Lõpuks on tülikas eesti rahvas vahetatud välja immigrantide-pagulastega. Kui sa selle vastu oled, tembeldatakse sind rassistiks ja oma rahva-kultuuri kaitsmine võrdsustatakse vihakuriteoga. Ja muidugi tuleb rahvalt võtta ta identiteet, omapära. Asemele tuuakse multikulturism ehk kultuuritus. Samuti likvideeritakse elementaarne moraal ja normid, mis on normaalse ühiskonna ja inimloomuse tunnuseks olnud tuhandeid aastaid. Asemele surutakse loomuvastased vaated. Kõike seda tehakse nii seaduste jõuga, vaikse suunamisega või tehes lastele juba lasteaias ja hiljem koolis ajupesu. Peamine asi on murda tänaste täisealiste eetikanormid ja vastuseis, lastega läheb lihtsamalt (neid ajupestud lapsi võid ka selles videos tegutsemas näha, nad on sassis, segased: vabakasvatus+ajupesu+narkots+röövitud identiteet jne.).

Mis ootab meid nii edasi minnes ees? Selge see, et ei midagi head. Võidelgem siis selle vastu! Hoidkem oma Eesti riiki, rahvast ja kultuuri! Vaid nii kindlaustame maailma mitmekesisuse, kus osake on ka Eestil.

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2014/06/rootsid-tostavad-pead-vagivaldsed.html#more

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 15:09  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP