RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 30. juuli 2014

„Šoki doktriin“


Neoliberaalide ümberkorralduste programm näeb ette , et ühiskond tuleb desorienteerida, viia tasüsteemse šoki seisundisse , et ta ei saaks vastu astuda erasta(ärasta)misele seda , mida varemnimetati rahvuslikuks rikkuseks , sotsiaalsete väljamaksete , reaalse töötasu ja töökohtade sihipärasele vähendamisele .
Neid , kes siiski leiavad endas jõudu vastu hakata , nagu Ladina -Ameerika ametiühinguliidrid , ootab ees täielik füüsiline hävitamine . Sellise ettevõtmise tulemusel kaotab ühiskond täielikult vastupanuvõime , muutub lihtsamaks – regresseerub . Sellest seisundist väljub ta rängalt sandistatuna , selline ühiskond pole enam kunagi võimeline end täisväärtuslikult kaitsma , ning muutub seetõttu kergeks saagiks liigkasuvõtjaile .
Meie ökonoomika dogmaatikud järgivad "Suurt Chikago Õpetust" - monetarismi . See teooria "kallist rahast" nõuab pankade sõltumatust sotsiaalsest kontrollist . "Kõrgeima ökonoomilise efektiivsuse saavutamiseks riigis ja ühiskonnas tuleb välistada sekkumine "turuga kohanenute" loomulikku valikusse ja " konkurentsivõimelise inimese" loomisse . "Kallis raha" peab teenima AINULT kohanenuid . Selline on liberaalse lähenemise olemus ökonoomikasse ja elusse .
Ehk küsiksime ENDA poliitikutelt (laarlastelt , kelamlastelt) – kuidas nad on suhtunud monetarismi ja liberalismi ?

Allikas: http://web.zone.ee/mulk/9oki%20DOKTRIIN.pdf

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 14:47  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP