RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 23. juuli 2014

Tulu tuleb tuulestki



Ühistegevus on jõud, mis loob riike ja ühendab maailmavaateliselt inimesi. Selle jõuga saab nii vallutada kui kaitsta end vallutajate eest. Mõtestatud ühistegevus annab ühistuliikmetele lisaks majanduslikule kindlusele ka omanikuseisuse, mis kohustab. Orja meelest on omanik olla hea, sest omanik on peremees ja peremehel on peremehe õigused. „Küll tahaks ka olla seitsme suleteki all ja süüa suure lusikaga kärjemett ning sularasva,“ mõtleb ori. Vaba inimese meelest on samuti hea olla omanik, sest saab rakendada oma võimeid, tarkust ja ettenägelikkust, et aidata järje peale neid, kes tulevad pärast meid, et neist ei saaks kellegi orjad.
Raha kogumine sukasäärde või matmine pankade kontrollimatutesse fondidesse ei tee peremeheks. Pigem on risk kaotada kui võita, sest keegi võõras, kellele ei lähe korda su vaevaga kogutud säästude saatus, majandab sinu rahaga. Ometi peab peremees ise suutma kontrollida ja kaitsta talle kuuluvat. Selleks peab julgema ette võtta!
Ühe esimese sammuna peremeheteel kutsusime Tartu Hoiu-laenuühistu juhtimise all ellu Eesti Ühistuenergia OÜ. Eesmärgiks on liita inimesi ning anda võimalus inimestele hakata ise omanikeks, kelle sissetulek ja inimväärne elu on kindlustatud. Kindlustajaks ei oleks aga enam armuannina jagatav riigipension ega tööandja suva, vaid omanikutulu.
Eesti Ühistuenergia OÜ esimeseks projektiks on paigaldada Ida-Virumaale, Sonda valla maadele kolm tuulegeneraatorit, mille koguvõimsus on 9 MW. Maaomanikega on juba sõlmitud hoonestusõiguste lepingud, teemaplaneering generaatorite paigaldamiseks on kehtestatud ning Sonda valla väljastatud projekteerimistingimuste alusel on valminud tuulepargi ehitusprojekt, millele on andnud kooskõlastuse nii Kaitseministeerium kui ka Lennuamet.
Ühistuenergia tuulepargi liitumine on kavandatud Eesti suurimasse ja võimsaimasse Püssi alajaama. Selleks, et loodav tuulepark ühendada Eleringi 110kV vooluvõrguga, on juba välja ehitatud liitumispunkt, mis ootab tuulegeneraatorite püstitamist. Hetkel käivad läbirääkimised erinevate tuulegeneraatorite tootjatega ja esimesed pakkumised generaatorite tarnimiseks on olemas. Nagu ärimaailmas kombeks, tingitakse ning kaubeldakse nüüd iga sendi üle, sest ainult sellise suhtumisega on võimalik olla tõeline peremees.
Ühistulise energiatootmise ja ühise kasumi jagamisega ei ole Tartu Hoiu-laenuühistu „leiutatud jalgratast.“ Sellised ühistud töötavad edukalt paljudes riikides, andes oma liikmetele tulu ja kindlust, olenemata sellest, kui suur on  riigis inflatsioon. Elektrit on alati vaja ning seda on võimalik alati vahetada ükskõik millise valuuta vastu õiglase kursiga.
Tule meiega, peremees!

Harry Raudvere
Tartu Hoiu-laenuühistu liige

1 kommentaari:

Unknown 11. märts 2015, kell 14:53  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP