RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 30. juuli 2014

Ukraina on osaliselt müüdud

8 kommentaari:

raivo orgusaar 30. juuli 2014, kell 13:34  

Kes veel pole läbi hammustanud ülemaailmse pankurite agenda plaane, siis need on rajatud lääneriikide poolsele kõikide riikide varjatud orjastamisele, läbi "koostöölepingute" ja "sõbralike" majanduslepingute. Muuseas on läänes võimuteval pankurite maffial võtta oma kontrolli alla KÕIK maailma maavarude piirkonnad ja muute need oma kaevandusteks hinnga, mis ei hooli kohalikest keskkonnatingimustest. Kõik see toob lääne suurärimonstrumitele üüratult suurt kasu, kuid hävitab täielikult ära kogu piirkondade eluolu ning mürgitab ära sealsed looduskeskkonnad. Selle tulemusena hakkavad tulevikus kõik mitteväljavalitud, ehk ka teie ääreprovitsides elavad eestlased, elama lääne tööstusrevolutsiooni poolt äralagastatud maadel, vaesete ja mürgisest keskkonnast põduraks muudetutena, kuid lääs suudab selle kõige tulemusena säilitada enda senist rikkuse taset, hoides samal ajal anastatud ja tühjaksvarastatud rahvahulki avalikus elamiskõlbmatute elutingimustega vanglas, nende endi elamiskõlbmatuks mürgisongerdusteks muudetud maadel ja seda tehakse täiesti seaduslikult, euroopalike inimõiguste alusel.
See itaaliakeelne jutustaja räägib täpselt ära selle, millega Ukrainas juba ka hetkel tegeletakse ja paljastab need mahasalatavad kokkulepped, millega Ukraina juba lääne suurärimonstrumitele maha on müüdud. Shell juba alustab seal kildgaasi kaevandamist ja kogu sõda Ida-Ukrainas ongi vaid selleks, et plats võimalikest ülimürgistest ja kogu keskkonda jäädavalt ärahävitavatest kaevandustevastastest puhtaks peksta.
Sealsetel elanikel aga polegi valikut, kas lubada end piirkonnast minema küüditada, jääda sinna elama ärasongerdatud mürgimaadele või seista oma kodumaa ja elukohtade säilimise ja maa puhtuse eest ning võidelda, elu ja maisest elust lahkumise peale.

Vaid mistahes kõrghariduse ja kraadidega haritud ja targad, kuid tegelikkustajutud ja arutud, ehk maakeeli lihtsalt öelduna ogarad ei suuda veelaru saada, mille nimel Donbassis tegelikkuses võideldakse ja mis tänases ukrainas tegelikkuses toimumas on.

Anonüümne 30. juuli 2014, kell 14:20  

Ja venelased, kes kaevanduspiirkondi oma käpa alla tahavad, on hellahingelised puukallistajatest keskkonnahoidjad või?
Ja Ukrainast tükke kahmates toimetavad venelased ainult inimkonna päästmise huvides, eks ole?
Ja Itaalial ja Venel pole mingeid ühishuvisid, mille nimel rahvast valedega üle ujutada, no ei ole...

Anonüümne 30. juuli 2014, kell 17:29  

Video esimestel minutitel ütleb see härra ju selgelt,et lepingule kirjutas alla Janukovits,kuu aega enne riigipööret.Teatavasti oli tema toetus just idapiirkondades kõige suurem.Kus on siin loogika ja jutu mõte?

Anonüümne 30. juuli 2014, kell 23:08  

Noo vaadake siis kuidas see enim hääli saanud Janukovits kogu oma riiki haldas valitses, EU andis Ukrainale 3 miljardit abi, seesama mees pani 2 enda tasku või siis sellega osteti kõik kuulekad lollid kokku ja seepärast rahvas hakkaski vastu.

raivo orgusaar 31. juuli 2014, kell 00:59  

Need venelased, kelelst sa nimetu räägid,on nendel maadel elanud veel enne praeguse Ukraina loomist ja kui rägid Venemaal elavatest Donbassi himustajatest, siis palun ütle, kust selline arusaam tekkis ja olukorras, kus Ukraina just püüab Venemaad sõtta tõmmata, kuid Venemaa ei taha selles kuidagi osaleda.

Anonüümne 1. august 2014, kell 13:39  

EL ei ole andnud Janukovitsile mitte üks penn!Samasugune laim nagu USA-s külmutati Valgevene presidendi Lukashenko arved.Mitte kunagi ei ole tal sääl olnud arveid küll aga tehti need CIA poolt kui mees peaks otsustama riigi maha müüa.Ukraina tänane valitsus sai tõepoolest IMF-lt 4 miljardit ,osalise gasivõla tasumiseks aga valitsus kulutas selle hoopis sõdimiseks.Jõud maailmas hakkavad konreetseid piire looma ja alati kui USA dollar kipub hapuks minema on päästnud sõjad Euroopas.Imeeriumile on vaja sõda ,sõda mis hävitaks üle poole inimkonnast.Ainuke kes selle sõja vallapäästmiseks on osutunud kõvaks pähkliks on Putin ,pasundagu kinnimakstud meedia mida tahes!

Anonüümne 2. august 2014, kell 11:57  

USA on ja jääb agressoriks! Kes sellest aru ei saa v6i ei taha saada need on lihtsalt USA propaganda ohvrid v6i Ameerika palgalised kohalikud agendid. Kas inimesed on t6esti nii lollid kui kogu selle USA meelse kampaania järgi näha v6ib. Samuti on selge et Euroopa liit on ainult abivahend USA-le teiste riikide täielikule orjastamisele. Praegu kylmutatakse arveid ja tehakse muid sigadusi ainult USA yhepoolse otsuse kohaselt. Meil on veel sularaha olemas. Kujutage ette kui USA saab oma tahtmise ja meid k6ikki kiibistab, milline saab maailm olema? Piisab kiibi kustutamisest ja inimest ei existeeri. + kiibi abil saab inimest m6jutada vihaseks rahulolematux haigex ja palju muud kuni fyysilise hävitamiseni! Ka tänapäeva nutitelefonid suudavad seda väga palju. Kas sellest räägitaxse? Ei!!! Mis asi on Lastekaitse organisatsioon? Teate? Vaevalt et teate. Tegelikult organisatsioon suures plaanis töötab selle jaoks et me ei tohi omi lapsi sundida 6ppima. See on lapse vaba valik! Kui isiklikult mind polex 6ppima sunnitud, siis väga v6imalik et ma ei oskaks isegi 6ieti kirjutada. Aga lollile massile on väga lihtne selgex teha Terrorioht ja k6ik muu selline jama. Lolli massi on kerge juhtida ja hävitada kui tarve. Tegelikult mida rumalam on inimene seda kergem on teda igasuguste ideedega tappa. Lollid tapavad ise yksteist maha. Iraak Boliivia nyyd Ukraina. K6ik selle nimel et USA saaks oma jala nende maavarade peale asetada. Inimesed nendes maades kust loodusvarasid kaevatakse hävitatakse nagunii. Usal on isegi hävitusrobotid kasutusele v6etud neil pole isegi mingit s6javäevormi vaja. tulistavad k6ikke liikuvat v.a spetsiaalse kiibiga varustatud inimesi. Oled kindel et sina sellise kiibi saad? Mina pole. USA eliidil on vajadus hävitada 92% inimkonnast ja sellex käivad k6ik vahendid. Kes näeb asju laiemalt see teab et Euroopa liidu kaudu tegutseb USA. USA dikteerib euroopa pankkadele absoluutselt k6ik. Isegi selle millal ja kus sital käia! Kellel on demokraatia euroopas???? K6ik alluvad totaalsele kontrollile ja terrorile. Olgu see Venemaa mida on aga vaenlase vaenlane on siiski s6ber ja USA on inimkonnavaenlane number 1 !!!!!! See tähendab ta on ka nende vaenlane kes temasse usuvad ja oma pekityki nimel talle poevad.

Unknown 11. märts 2015, kell 14:47  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP