RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. juuli 2014

Üks tähelepanuväärne video lennukitelt teostatavatest keemiapritsimisetest

Üks tähelepanuväärne video kus on selgelt näha, et lennukitelt pritsitakse kemikaale. Väidetevalt kliimasoojenemise ärahoidmiseks. Kuidas need aga inimeste tervisele ja loodusele mõju avaldavad? Paistab, et see suuremat avalikust ei huvita.

Video: https://www.facebook.com/photo.php?v=4036312803704

Lisaks lugege siit: http://www.puhastaevas.ee/


 

2 kommentaari:

Anonüümne 25. juuli 2014, kell 14:50  

the airplane is dumping fuel when it is over its maximum landing weight. since the fuel is not cheap it must be experiencing emergency or else there is no need to do so... and fuel will evaporate before it reaches the ground, so there is no need to worry !

kopisin ühe kommentaari antud lingi alt, mise sa võta kinni, äkki ongi nii?!
ehk siis lühidalt, enne hädamaandumist laseb ülejäänud kütuse välja....

Unknown 11. märts 2015, kell 14:52  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP