RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 4. juuli 2014

Venemaa valitsus kiitis heaks hiinlaste jätkuva ekspansiooni Kaug-Itta.

Ajalehe "Moskovski Komsomolets" ("Московский комсомолец") kirjutab, et nüüd on üheselt selge - vene valitsus on faktiliselt heaks kiitnud hiinlaste ekspansiooni venemaa Kaug-Itta. Leht avaldab rahulolematust selle üle nagu ka selle peale, et venemaa ministrite kabinet on oma kõrvad ja silmad sulgenud fakti ees, et venemaa idaregioonid ujutatakse üle Hiinast saabuvate migrantidega - Hiina kodanikega.

Hiinlaste massiline migratsioon venemaale toimub tegelikkuses juba viimased 20 aastat. Sõltumatute ekspertide arvates on selle aja jooksul venemaale ümber asunud alaliseks elamiseks juba vähemalt 100 000 hiinlast, Hiina kodanikku.Siinjuures ei peeta silmas ajutiselt töötavaid või ajutiselt elavaid hiinlasi.

Portaal Newsru.com on analüüsinud mitmete ekspertide ja välismeedia vahendusel ilmunud teadete baasil hiinlaste migratsiooni ja sellest tulenevaid võimalikke stsenaariumeid. Siinhulgas ei jää tähelepanu alt välja võimalus, et venemaa on ise oma käitumisega avanud Pandora laeka. Silmas peetakse loomulikult Krimmi annekteerimist ning venemaa poolt selleks kasutatud "õigustavat" argumentatsiooni.
 "Me räägime siinjuures "Krimmi stsenaariumist", et 20 aasta pärast võib see stsenaarium vabalt korduda, kuid juba Venemaal ... Hiinlased, ka nemad hakkavad rääkima elanike enamuse tahtest ...", viidatakse Leon Taivansi sõnadele raadio Baltkom eetris.

Viidatud sõnavõtus rõhutas ekspert seda, et Uraalist ida poole elab kõigest 3 miljonit venelast, samas ka juba ca 100 000 hiinlast ...

Niisamuti viidatakse muuhulgas Foreign Policy portaalis Geoff Dyer poolt avaldatule, et Krimmi annekteerimine oli puhas Hiina võit, sest selle sammuga andis venemaa rohelise tule Hiina "suunatud" emigratsioonipoliitika varjus toimuvale territooriumite laiendamisele.

BHR
 
Allikas: SIIN.

2 kommentaari:

Anonüümne 5. juuli 2014, kell 02:04  

http://www.youtube.com/watch?v=alh2S9MC6E0
china.ee, china.lv, china.lt . kogu baltikum alates 1994 a. on hiina, india, korea, jaapani, türgi, israeli, usa, briti, norra, rootsi, taani jt koloniaalmoodustis. reservaat.ee

Unknown 11. märts 2015, kell 15:06  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP