RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. august 2014

Anti Poolamets: Arvamusfestival kardab vaba arvamuste vahetust

Arvamusfestival kardab kangesti vaba arvamuste vahetust. Põhiliselt välisriikide poolt rahastatud vikerkaare jm ajupesukontorid mängivad arvamuste vabadust, ülistavad üksteist ja näitavad karmi sallimatust ühiskonna enamuse vastu, kes nende sotsiaalsete eksperimentidega kaasa ei soovi tantsida ...Või mis rahva arvamuse otsimisest me siis räägime, kui ei julgeta homoabielu propageerijaid panna laval vastamisi selle jama kriitkutega? Hale katse homotsensuuri kinnistada!

http://www.arvamusfestival.ee/event/meie-uhiskond-ei-ela-ule-sallimatust-omaenda-inimeste-vastu-mida-tahendavad-tanases-eestis-inimoigused/

"Meie ühiskond ei ela üle sallimatust omaenda inimeste vastu. Mida tähendavad tänases Eestis inimõigused?"
Kuidas sisustada inimõigusi tänases Eestis? Iga inimene on väärtuslik, kuid kuidas kajastuvad väärtused reaalses elus – valitsemises, avalikus ruumis, info saamisel, töökeskkonnas? Kas meedias on esindatud piisavalt erinevaid arvamusi ja ka vähemuste hääl pääseb kõlama? Kas valitsemisel ja otsuste tegemisel arvestatakse erinevate elanikkonnagruppide arvamuste ja huvidega?

Arutelu juhib võrdõigusvolinik Mari-Liis Sepper. Vestluses osalevad Eesti Inimõiguste Keskuse juhataja Kari Käsper, politoloogiadoktor Iivi Anna Masso, New Yorgi ülikooli ajaloodoktorant Aro Velmet ja Helsingi Ülikooli professor Rein Raud.

Arutelu korraldab Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku kantselei.
Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP