RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 31. august 2014

Applebaum: Venemaa võib heita tuumapommi mõne Balti riigi pealinnale

Venemaa võib heita tuumapommi mõne Balti riigi pealinnale või Varssavile, demonstreerimaks NATO-le, et peab kaitseorganisatsiooni tühjaks kohaks, hoiatab ajalehe Washington Post kolumnist Anne Applebaum.

Applebaum viitab ka Venemaa sõltumatu poliitikavaatleja Andrei Piontkovski varasemale samateemalisele analüüsile, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Läänele tuumarünnaku korraldamist ei välista ka Venemaa president Vladimir Putin, kes Seligeri järveäärses noortelaagris esinedes tuletas meelde, et Venemaa puhul on tegemist arvestatava tuumajõuga. "Jumal tänatud, ma arvan et mitte kellelgi ei tule täna pähe alustada täiemõõtmelist konflikti Venemaaga. Ma tahan meelde tuletada, et Venemaa on üks kõige võimsamaid tuumajõude. Need pole sõnad, see on tegelikkus," ütles Venemaa president.

"Enamgi veel, me tugevdame oma tuumajõude, me tugevdame oma relvajõude. Need on kindlasti palju terviklikumad ja tõhusamad. Need muutuvad tõepoolest järjest moodsamaks nüüdisaegsete relvasüsteemidega varustatuse poolest," jätkas ta.

Applebaum kirjutab oma arvamusloos, et talle on Poolas korduvalt näidatud pilte 1939. aasta imeilusast suvest, kus lapsed mängivad päikese käes, naised kannavad Krakowi tänavatel moodsaid kleite ning inimesed peavad rõõmsalt pulmi. Nüüd tekitab nende piltide vaatamine tema sõnul õudust, sest kõigile tuleb meelde, mis juhtus 1939. aasta septembris.

"Stalin pidas oma sõnadest kinni ja viis oma ähvardused ellu, mitte selle pärast, et ta oli hull, vaid sest ta järgis oma loogikat suure pühendumusega lõpuni välja ning keegi ei peatanud teda. Praegu ei suuda keegi ka Putinit takistada. Seega, kas on hüsteeriline valmistuda täielikuks sõjaks? Või on naiivne seda mitte teha?" arutleb Applebaum.

RahvusRinghääling
 
Allikas: SIIN
______________
Seda ma ei usu, USA kolumnist lihtsalt hirmutab meid enne president Obama visiiti, et näidata Baltikumile, kui suurest ohust meid nüüd päästma tullakse.
M.I.
 

1 kommentaari:

Anonüümne 31. august 2014, kell 21:02  

Juuditar ja mõjuvõimas USA ideoloog Anne Applebaum kontrollib ka Poola riiki , sest ta mees Radoslaw Applebaum-Sikorski on välisminister ja mõjukaim tegelane riigis . Tandem Anne-Radoslaw esitab oma huvides seda stsenaariumi.
No comments!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP