RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 30. august 2014

(:)kivisildnik | Mõni sõna proua presidendi kaitseks


Inimesed tõesti kiunuvad liiga palju. Seoses presidendiproua lodevuspagulusega on taas presidendiinstitutsioon kui selline kahtluse alla seatud. Mida siin kahelda? Enne kui vinguma ja halama hakkame, küsigem endalt, milleks see presidendinuumamine üldse vajalik on? Milles on asja mõte?
Presidendi mõte on lihtne, tema on ilma suurema võimuta moraalne asjapulk. President on omalaadne väärtuste kandja, nii nagu raamaturiiul raamatute jaoks või nagi jope riputamiseks. See, et presidendiproua käitub, nagu ta käitub, on mitte ainult vajalik, vaid ka möödapääsmatu, otse paratamatu.
Moraal kui läbitud etapp
See ei saagi teisiti olla: eesti pered lagunevad, presidendigi pere roiskub; rahvas jookseb laiali, proua president paneb saba seljas nelja tuule poole; kõik skeemitavad midagi, Ärmal käib samuti mingi sogane talukamm. Kes rahul ei ole toimuvaga, selle kohta ütleb president umbes nii, et lollid ja laisad pole kunagi rahul. Ühesõnaga, president esindab väga hästi käibivat moraali, kas nimetame seda silmakirjalikkuseks, totruseks või alatuseks, see on pelk stiiliküsimus.
President on ikkagi meie rahva president, eesti rahva president ja ta esindab seda moraali, mis on olemas. Et moraal on meil läbitud etapp, see ei ole presidendi teo ega tegematajätmise tagajärg, see on kurb tõsiasi, aga tõsiasi.
Pereväärtuste asemel mahitavad nii meie meedia, poliitikud kui arvamustöllid homoerootilist paradiisi Peipsi järve kaldal ja kui euroseksualistide hooramine on kiiduväärne ja hea, siis on ka heterohooramine ikkagi parem kui mitte midagi. Lausa hea aga selles mõttes, et aitab lagundada kristliku peremudelit, mis on progressiivsele inimkonnale alati ette jäänud.
President presidendiks, aga presidendiproua esindab kindlasti ja täiel rinnal euromoraali ja oleks ka palju nõuda, et ta kohe lesbiorgia või sadomaso performance´iga peale lendaks, keegi ei saa teha kahte sammu korraga, liigume edasi ikka samm-sammult. Andke aega atra seda, presidendiproua pole veel täit hoogu sisse saanud, aga tema peale võib kindel olla.
Eesti rahva peale võib üldse kindel olla, vähemalt kristliku moraali küsimustes on meie väike paljukannatanud rahvas küll täiesti immuunne. Iidsed kroonikud ja pastoritest sulemehed ei jõudnud maarahva ehal- ja õitsilkäimise kombeid ja muid paganlikke sugulise lodevuse praktikaid ära vanduda. Ei ole ropumat rahvast maapeal, võib ürikutes ülestähendatu lühidalt kokku võtta.
Selles mõttes kannab presidendiproua iidset eesti kultuuri juurt südame lähedal ja talle pole põhiseadusest lähtudes mitte midagi ette heita. Minu sügav kummardus, lühema mäluga kodanikele olgu meenutatud, et ka presidendi varasemast eluloost on mitmenaisepidamise episood ette näidata ja seegi on aja- ning kultuurilooliselt autentne eesti eluviis.
Elu Eesti vabariigis on reguleeritud seadustega, eelkõige põhiseadusega ja selle meile kõigile nii armsa seaduse preambulis seisab, et Eesti riik on loodud selleks, et kaitsta ja edendada eesti rahvast, keelt ja kultuuri. Milline osa on proua presidendi suudluses keelel, seda ma pole pädev hindama, ent eesti rahva ja kultuuri edendamise seisukohalt on tema tegevus täiesti korrektne ja mitte ainult, ma rõhutan, et see suudlus on igati seaduslik ning kooskõlas meie vabariigi põhiseaduse vaimuga.
Ateena ja Sparta eeskuju
Mis puutub homoseksuaalset hooramist, siis ei ole see otseselt vastuolus põhiseadusega, küll aga on mõistlik rasket demograafilist seisukorda arvestades selle lustiga oodata niikaua, kuni maa on täidetud lastega ja lastelaste lastega. Euroseksualismi kõige suurem nõrkus on aga kultuuriline viljatus, toome Euroopa ajaloost näiteks kaks linnriiki Ateena ja Sparta.
Sparta oli homofundamentaalne linnriik, kus naiste juures käidi öösel salaja ja kohusetundest, paraku panid Euroopa kultuurile aluse homoseksuaalselt mõõdukad ateenlased. Kui tahate mulle vastu vaielda, siis nimetage mõni spartalasest filosoof, arhitekt, teadlane või Sophoklese mõõtu kirjanik. Ärge üritage meenutada, mida pole, seda ei saa ka mäletada.
Gurmaanidele ma siiski Sparta kultuuri ei soovita, sest õgiti põhiliselt musta veresuppi, kusjuures vein oli rangelt keelatud, seda joodeti kord aastas orjadele, et näidata noortele joovastava olluse laostavat mõju. Sellise dieedi nimel me ilmselt kartulikoori ei söönud, samas tuleb tunnistada, et president peaks siiski teatavat homoseksuaalset eeskuju rahvale näitama.
Liialdada ei ole vaja, aga sõda läheneb ning selles olukorras peame endale aru andma, et kuigi tanke me piisavalt osta ei jõua, on olemas odavaid viise armee võitlusvõime tõstmiseks. Sparta kogemus näitab, et homoerootiliste sidemetega lõimitud armeel on heterosõjarditega võrreldes mitu arvestatavat eelist. Detailidesse laskumata oleks väga mõistlik, kui presidendihärral tekiks kiiremas korras kirglik lähedus mõne kindrali või admiraliga. Niipalju vastutustunnet ja patriotismi võiks siiski olla. See romanss säästaks elusid.
Moraali ja hooramise küsimustes on palju segast, eriti piibli usu dogmade valguses, kuid ärgem laskem ennast sellest eksitada. Kui piibli kirjanikud oleksid teadnud, et eestlased on olemas, siis oleksid nad kindlasti käskinud meid kõiki maha tappa, vana testamendi vaimus ei ole muud lahendust. Ukrainlased ja venelased muidugi ka, üldse kõik. Erinevalt piiblist on aga põhisedus meile kohustuslik, nii et ärgem võtkem endale liigset koormat kaela, põhiseadus on niigi ränk.
Põhiseaduse vaimus
Põhiseaduse valguses on nii, et kui hooramine on kasulik eesti rahvale, eesti keelele ja eesti kultuurile, siis on ta vastuvõetav ja soovitatav. Kui hooramine on aga kahjulik eesti rahvale, eesti keelele ja eesti kultuurile, siis on ta vastuvõetamatu ja karistatav. Nii et kui lööte litsi, siis tehke seda põhiseaduse vaimus ja kellelgi ei ole midagi ütlemist.
Praegu on muidugi paljud seadused põhiseadusega vastuolus, eriti see seadusetäht, mis ütleb, et heade kommetega või avaliku korraga vastuolus olevad tehingud on tühised. Presidendi abieluleping ja ka tööleping on hetkel õigustühised, kui muidugi lähtuda tähenärimisest ja juriidilisest madallennust, ilma asjade seisu põhiseaduse valguses kaalumata.
Kokkuvõtteks on mul öelda ainult seda, et eesti rahvas on siiani püsinud tänud tugevale perekonnale ja üleinimlikult hoogsale üleaisalöömisele, seda joont tuleb hoida: kes peavad peret, tehku seda hästi ja kes osutavad seksuaalteenust, need ärgu kvaliteedi pealt kokku hoidku. Sõdu on ennegi kaotatud, ellujäämine on kaotamise kunst.

1 kommentaari:

Anonüümne 30. august 2014, kell 12:41  

Puhas kokkumäng, et saaks eestist jalga lasta! See on nii läbinähtav,et traagelniidid paistavad. Eestis ei ole turvaline ja oli vaja ettekäänet põgenemiseks, jokk. Küll varsti ka muud asjapulgad järgnevad......



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP