RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 5. august 2014

MATTI ILVES: IISRAEL HAKKAB VÄRBAMA HÄSTIMAKSTUID NETIKOMMENTAATOREID

Iisrael on juba alustanud tasuliste netikommentaatorite (klakööride) värbamist üliõpilaste hulgast üle maailma, et parandada kiiresti allakäivat riigi mainet.
Rahvuslik Liit Iisraeli Õpilased (Nuis) värbab nüüd partnereid Iisaeli valitsusele, et toetada ametlikku propagandat ja mainekujundamist internetis. Üliõpilased peavad tegema 5 tundi propagandat nädalas ja saavad selle eest 2 000 $!
Rahvuslik Liit Iisraeli Õpilased kaasab programmi ainuüksi juudiriigist Haifa Ülikooli, Tel Avivi Ülikooli ja Ben-Gurioni Ülikooli. Seepeale Palestiina on nõudnud rahvusvahelise boikoti kehtestamist Iisraeli akadeemiliste institutsioonide vastu, kuna need on asunud tegelema vääritu propagandaga.

Nüüd jõhkra ebaproportsionaalse karistuoperatsiooni läbiviimine Gaza sektoris kus on hukkunud juba üle 1 700 tsiviileaniku (9000 haavatut), ei tõsta kuidagi Iisraeli mainet ja riigist pöörduvad ära ka mõned siiani truud sõbrad. Hiljuti Gaza tsoonis ründasid Iisraeli sõdurid kahuritulega ÜRO kooli, surma said sinna varjunud magavad lapsed. Seepeale mõistis isgi USA selle rünnaku hukka, samas aga saatis juudiriigile järgmise partii kahurimürske - kohutav kahepalgelisus. Hävitatud on samuti Gaza ülikool.
Iisrael tahab ilmselt okupeerida kõik Palestiina-Araabia riigile ÜRO poolt määratud (olgu ka öeldud, et ÜRO ei tunnusta siiani seda okupatsiooni) alad ja tõrjuda riigist välja ka enamus põliselanikke-palestiinlasi nii moodustatud Suur-Iisraelist. Okupatiooni edenemisest saate hea pildi järgnevatelt kaartidelt:
 Palgaliste netikommentaatorite kasutamine tänapäeva maailmas ei ole enam mingi uudis, võttis ju ka Euroopa Liit need appi oma allakäiva maine parandamiseks. "Tegram" kirjutas: "Lekkinud dokumentide kohaselt kavatseb Euroopa Parlament kulutada üle kahe miljoni euro, et võidelda EL-i vastaste netikommentaatoritega. Idee on jälgida negatiivseid ja palgata sõbralikke kommentaare kirjutavad inimesed, kuna EL-i vastane viha inimeste seas näitab tõusutendentsi."
Meie kartelliparteid kasutavad klakööridena noorliikmeid.

Kasutatud allikas: http://www.awakeningtheglobe.com/israeli-students-to-get-2000-to-spread-state-propaganda-on-facebook/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP