RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. august 2014

MATTI ILVES: JAAN HATTO LENDLEHT PAIDE ARVAMUSFESTIVALIL

Foto: Peeter Langovits

Alles avaldasin blogis pressiteate, et Paide Arvamusfestivalil kõrvaldatakse eriarvamused - vägivaldselt, SIIN. Nüüd kirjutasin Jaan Hattole ja palusin saata selle lendlehe teksti mida Jaan ka lahkelt tegi, lisades, et see polnud kõige õnnestunum, kuna tegi selle kiiruga.

TEKST:

"Mis Eestis toimub on kuritegu. Eestit valitseb jõuk kurjategijaid - välismaa agente, käsilasi ja käsualuseid. Iga nelja aasta tagant nad manipuleerivad, võltsivad, väärandavad valimistulemusi, et Eestimaad edasi hävitada. Nad on hävitanud tööstuse, põllumajanduse (välismaalastele kuuluvaid latifundiume või üksikuid "külajamalaid" ei saa pidada Eesti põllumajanduseks). Sajad tuhanded inimesed on jäetud ilma elatusallikaist, on sunnitud Eestist lahkuma, sajad tuhanded elavad vaesus, kümned tuhanded nälgivad või kannatavad ja surevad ilma arstiabita, sest neil puudub "haiguskindlustus", elu maal on väljasuretatud. Eestis on salaja kehtestatud Euroopa, võimalik et maailma, ühed kõrgeimad maksud, kokku kraabitud raha, viimati üle kuue miljardi - haihtub suuresti rajataguste peremeeste taskusse. Maa on muudetud rahvusvaheliste suurpankade polügooniks - katsetamaks uusi ja paremaid väljapressimis- ja petmismeetodeid. Eesti oma pangandus on väljasuretatud. Nn. "rahvusringhäälingus" parasiteerib üle 300. isiku, kelle "tööks" on nähtavasti lõputu valetamine ja tegelikkuse varjamine ja sellest väärkuvandi loomine. Tulemusena taarub Eestimaa pinnal ringi arutu hulk zombistatud elanikke - kellel pole mingit arusaama enda ümber toimuvast."

Selle lendlehe sisuga saab 100. protsendiliselt nõustuda ja ma ei imesta üldse miks see arvamusfestivali kinnimakstud (suures osas miljardär Sorose rahadega) korraldajatele ei meeldinud ning otsustati kasutada isegi vägivalda, et oma arvamuse levitaja lendlehe kujul festivalilt kõrvaldada. Eks tõde ole ikka valus kuulata.
Ega meie kirjandusklassik Oskar Luts ei ütelnud siis asjata Lible suu läbi: "Ei kannata siin maailmas ükski sunnik, kui temale tõtt öeldakse. Aga valeta, vaata valeta - siis oled sa õige mees!"(Tsiteeritud mälu järgi, ei leidnud "Kevadet " raamaturiiulitelt üles)

Lisan veel, et Jaan Hatto on ERSP asutajaliige, kuulub Rahvuslaste Tallinna Klubisse klubi rajajana ja on kirjutanud raamatu "Kuhu kadus Eesti demokraatia?", Tallinn 2011.

Üks video, "Hirvepark 2009, Jaan Hatto"

Veel Jaan Hatto´lt: "Muideks delfi-ekspressi ajakirjanik helistas, küsis, mis oli lendlehe peal, mis oli särgi peal, mis oli plakati peal - ei olnud haakristi kuskil - nende varsiooni järgi "nats" oli kõrvaldatud festivalililt, kuna haakristi ei olnud siis ei saa ka sellest kirjutada - nähtavasti."

4 kommentaari:

Burov 19. august 2014, kell 12:33  

Parimat teksti on raske väljamõelda.

Anonüümne 19. august 2014, kell 15:36  

idikad koos 19.08 kell 15:30
tallinn kuulub itaalia milano-veneetsia maffiale ja tall.volikogu-linnavalitsus on vaid selle röövgruppeeringu marionetid (preatoni&co ärastas ja müüs maha läände, israeli, hiina, india, usa suunas üle 30 ensv-ew1-tsaariaja tehaseid ja vabrikuid. samas itaalia kamraadid on tallinna suurimad kinnisvara omanikud, sh ka vanalinnas). töötu põlisrahva hordid on aga "vabad" ja "iseseisvad". või orjasentide eest pappa preatoni kristiine-ülemiste keskustes kassapidajad ja põrandapühkijad. kalaranna-kalasadama rajoon tahetakse kolemajadega täisehitada, sest peremehel on miljardeid jalaga segada. eks volikogu annab oma nõusoleku... pappa ostis hiljuti kaks pilvelõhkujat dubais. ikka lollide arvelt. muide, veneetsia mahvi läks koos linna meeriga kohtu teed. just hiljuti. aga berlusconi pidavat olema preatoni parim sõber ja soovib kandideerida eesti vab. poolt europarlamentti. muinasjuttu lõpp.

Anonüümne 19. august 2014, kell 15:42  

guugeldage! think tanks. india. china. israel. usa. briti jne. indialased ja pakistaanlased ammu valitsevad inglismaal ja usa-s. hiinlased, kaukaaslased, hassiidid, itaalia maffi, kaasaritürklased, mustlased jne jne. baltikum on väga hea plats türklaste, hiinlaste, indialaste, korealaste, mustlaste jaoks. diasporad kasvavad kiiresti.

Anonüümne 20. august 2014, kell 09:58  

Ühest impeeriumist teise.Eelmises toimus vastuvaidlematu allumine võimule ,teises vastuvaidlematu obruki maksmine.Kuidas valitsused seda teevad on nende rida ,sest tegevus annab neile mugava elu valitsemise sildi all.Lihtne näide on igasugu fondidesse "stabiilsuse" tagamiseks maksumaksja raha paigutamine, keerates sellega üles suurt segadust.Tegemist ei ole Eesti probleemiga vaid globaalse imperialismiga mis on toimunud aastasadu, võimalus mööda hiilimiseks on välistatud.Olen siin varemgi selgitanud isiklike arvamusi näiteks miks Eestis maa ei maksa midagi kui naaberriikides on maa raha alus ja on väiksemagi lapini haritud.Sest meil puudub maaomanikel laenukoormus ja kogu protsess põllumajanduse hävitamiseks on loodud kunstlikult.Tänaseks ei kuulu enam eestlasele ligi 70% riigist ja elanikud on saanud pangaorjaks ning peab tõdema ,et protsess on kujunenud edukalt.Kel on tahtmist ja huvi uurida kuidas see toimus siis jälgige Ukraina edaspidist arengut.Kõik kordub ,elamute ja maade erastamine ,väikeettevõtluse hävitamine ,suurkettidele maa MÜÜK(eriti toonitan),uued ja keelavad seadused ning tohutu armee ametnike, nende täitmise kontrolliks.Lisaks muidugi pidev propakanda naabrist suurriigi siunamiseks ,et tasapisi valmistada riiki ette impeeriumile allutamiseks, kasutades vastuhaku korral jõumeetodeid võõra jõuga, jättes endi käed alati verest puhtaks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP