RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. august 2014

MATTI ILVES: RAHVA EKSPLUATEERIMINE

Eesti valitsus, õigemini ELi provintsi asehaldurid, ekspluateerivad halastamatult meie rahvast ja sisuliselt on loonud siin neokolonialistliku valitsemissüsteemi. Hiljuti "Vikerraadio" rääkis, kuidas Mehhiko valitsus sõlmib turul tegutsevate välisfirmadega kasumijäotamise lepinguid. Meie valitsus on muidugi sellest tülikast tööst täiesti vaba, sest kogu rahva tööga toodetud kasum jääb välasmaistele ettevõtjatele ja ei ole isegi maksustatud, rääkimata jäotamisest.

Eestlased on töökad ja töötavad rohkem kui nende Lääne kolleegid.  Majandusteadlase Andres Arraku uurimuse andmetel aga Euroopa rikka maa inimene töötab aastas 1500 tundi, USA-s 1700, Eesti inimene aga sellise näruse palga saamiseks 1900 tundi.
Meie töötajad teenivad palka 3...4 korda vähem kui Lääne-Euroopas ja teostavad põhiliselt allhanketöid, töösturid ei vaevu sinna ka piisavalt investeerima, et tõsta tööviljakust. Milleks seda ka teha, kui käepärast on odav orjatööjõud.

Aga kui keegi nüüd arvab, et "demokraatlisus" Euroopa Liidus koheldase kõiki osariike või provintse nii uusi kui vanu võrdselt, siis on see tõeline eksiarvamus. Ebavõrdne kohtlemine on ajaloos ikka olnud, näiteks kohtles Napoleon I, olles sisuliselt terve Euroopa isevalitseja 1810...1811 vanu departemange hoopis teisiti kui uusi. Uued departemandud ja vasallriigid olid halastamatu ekspluateerimise objeltidks vanade huvides.Teisiti ei ole see see ka impeeriumilaadses moodustises E Liit.
Välja on seda julgenud öelda, vaid Ungari peaminister Viktor Orban, süüdistades E Liitu Ungari kohtlemises oma kolooniana.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP