RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 22. august 2014

NÕMME TV: Arvamusfestivalist

Huvitav, kas keegi võttis vaevaks lugeda selle festivali lehel olevaid materjale ja süüvida ka OLEMUSSE? 

Arvamusfestivali eesmärk on luua Eestis avatud, kogu ühiskonda kaasav, poliitiliste ambitsioonideta arvamuskultuuri ja kodanikuharidust arendav kohtumispaik. Meie festival on ühiskonnaülene, isetekkeline ja kõigile avatud. Tahame, et festivalil arutleksid ärksad ja aktiivsed inimesed teemadel, mis on Eesti ühiskonna jaoks olulised.

Ajada segi vahendid ja eesmärgid on ju klassikaline võte tegijate endi tegelike motiivide ja eesmärkide varjamiseks.. ehk siis eksitamine. Misasi on poliitiliste ambitsioonideta arvamuskultuur ja kodanikuharidus? Kodanik tähendabki õigust osaleda poliitilistes protsessides. Ehk siis sisuliselt orjakultuuri, mitte kodanikukultuuri kultiveerimine ja kodanikuhariduse nurjamine

Kõlab õudselt, kui keegi kuskilt tituleerib end ühiskonnaüleseks..  Sellistel tegelastel ei saa minna selle ühiskonna liikmete vajadused ja soovid korda, vaid kava on see ühiskond muuta vahendiks (koloonia vms) oma eesmärkide suhtes! 

Loomulikult pole tegemist isetekkelise vaid korraldatud ettevõtmisega!!

Huvitav mis mõte on arutleda ühiskonna jaoks olulistel teemadel ilma poliitiliste ambitsioonideta? Sisuliselt sama kui ehitada lasteaed selleks, et see seisaks tühjalt ilma lasteta!! Muidugi küsime, kui palju oli tegemist aruteluga tegelikult.. arutelu on osa otsustusprotsessist.. 

tegelikult raisatakse inimeste väärtuslikku aega ja levitatakse prügi, mis vähendab iseseisva mõtlemise ja orienteerumise võimet ning nullitakse nutikalt tärgata võiv kodaniku alge

Kas panete tähele, et välditakse sõna RIIK kasutamist.. selle asemel kasutatakse nutikalt ühiskond või kodanikuühiskond.. Arvate, et see on JUHUS? Sellistes asjade EI OLE juhuseid.  kodanike ühendus on riik!! 

Näeme, kuidas tegelikult toimub nutikas omariikluse ja kodanliku alge hävitamine läbi masside eksitamise..

Üheks tõsiseks vastukaaluks saabki olla just nimelt kõigi jõudude forsseerimine, et luua vastukaaluks eeldused väga tugevaks kodanikuhariduseks!! Ilma selleta võib lugeda kõik eelseisvad lahingud ja sõja nii Eesti riigi kui kodanike kaitseks ja hoidmiseks kaotatuks!!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP