RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. august 2014

Raivo Orgusaar: Keda nimetakse tibladeks?

Ma olen jõudnud arusaamisele, et eelkõige venelasi, kuid mitte kõiki, vaid ainult neid, kes võõral maal oma poliitikat ajavad ja kohalikku võimu seekaudu õõnestavad.

Kui see nii on, siis paneksin ma tiblade ja viienda kolonni vahele võrdusmärgi, kuid ei eristaks neid rahvuse tasandil, vaid nende tegevuse eesmärkide suunal.
Kes aga kuuluvad viienda kolonni hulka?
Viies kolonn on kildkond, kes tegutseb teatud riigis, sihipärase plaani järgi välismaiste rahastajate toel, selle riigi enese ja selle rahvuse huvide vastaselt, teenides enda tegelike välismaal asuvate ja neid rahastavate peremeeste huve. Kas tuleb tuttav ette?
Ma mõtlen tõsiselt, kas tunnete neid tiblasid, viienda kolonni tegelasi. Kui mitte isiklikult (õnneks), siis vast tv ja ajakirjanduse kaudu ikka. Neid näidatakse seal lausa massiliselt ja igapäevaselt, täiesti avalikult.

Vaadake Toompea ja Stenbocki maja ju lausa kubisevad nendest ja mida kõrgemal kohal nad redutavad, seda suuremad tiblad ka on. Jah, neid on ka Tallinna linnavalitsuses, kuid need ei ole hetkel riigile ohtlikud...

Kas Te siis ikkagi tunnete selliseid ja ka lävite sellistega? Valite vast ju ikka neid?
Sellisel juhul pean teid kurvastama, aga te olete ise viienda kolonni kuues rattake, omaenda kodumaa ja rahva, oma laste, naabrite, töökaaslaste tegelikud vaenlased, aga kas Te ise siis seda veel ei taipagi???

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 31. august 2014, kell 12:06  

Tunudb, et Orgusaar on ise paras tibla.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP