RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 14. august 2014

Üks Tiit Madissoni kiri

Tere!

Tore, et viimane lootus SAPTK on tegus. Kui nad suudavad organiseerida tegusa rahvaliikumise, on väike lootus, et midagi hakkab liikuma. Jõgeva taolise linnakese kohta polnudki kohtumisel rahvast nii vähe. Loll on kuulata pidevalt kartellimeedia kommentaare, et "kohal olid vanemaealised inimesed". Mis teha, kui 20 aastat kestnud liberaalne ajupesu ja poliitika on noored täielikult võõrandanud eestlusest. Eks saavad ise tunda, kui on vaja riigi eest seista, siis noored naeravad või istuvad lennukile-laevale. Pole ime, et eestlusest hoolivad vaid omal ajal  "uue iseseisvusaja" eest võidelnud inimesed, kes 25 aasta möödudes on muidugi vanad.

Jälgin E sündmuseid, kuulan ka igasuguseid kommentaare. Põnev aeg on. Venemaad alavääristavaid kommentaare kuulates mõtlen ise: oodake ära, kui Lääs sanktsioonide tõttu omavahel tülli läheb ja jälle Baltikumile ja muidugi Ukrainale käega lööb, siis tuleb retoorikat 180 kraadi muuta, kui persealune kuumaks läheb. Saame kuulda, kuidas needsamad Venemaad halvustavad kommentaatorid ja poliitikud oma juttu muudavad! Millegipärast olen kindel, et nii see ka juhtub.

 Ma soovitan soojalt kuulata Raadio 2 pühapäevast saadet "Olukorrast riigis". Vanasti ma Kalle Muulist midagi ei pidanud aga üle paljude aastate kuulasin teda taas. Ta kommentaar sanktsioonide teemal oli minu arust väga hea. Kuna Venemaal on Hiinaga hiiglaslik gaasitarneleping (asi venib vast ainult torujuhtmete ehitamise taga), siis saame veel näha, kui Putin gaasikraanid kinni ähvardab keerata.Tal rahva täielik toetus ja venelane on harjunud deržaava huvides ka kitsamalt läbi ajama, Lääs aga mitte. Siis loobub EL mitte ainult Ukraina kaitsmisest vaid on valmis ka Baltikumis Venemaale vabad käed andma.(Merkel oligi juba gaasi nimel Krimmi annekteerimist tunnistama.) Putin on nurka surutud ja tal on põhjust vaid rünnata, teades, et Lääs muretseb vaid oma heaolu eest. Pealegi ei suudaks NATO Baltikumi kaitsta, nagu NATO juhid korduvalt on deklareerinud. Ja ega rahajuutide jaoks poleks 8 miljonilise elanikkonnaga Balti riigid eriliseks kaotuseks, sest röövsaak, mis meilt tuleb on nadi. 

Praegu on Lõuna-Euroopa riigid üsna Venemaa sõbralikud. Muide Hispaania on täielikult kindlustatud nii nafta kui ka gaasiga ja ei sõltu vene tarnetest, seega pole ka põhjust eriliselt mingi kauge Ukraina või Baltikumi eest seista. (Muide H loobus relvatarnetest Iisraelile ja meie praegune kodumaa on olnud üsna Iisraelivaenulik. Üks laulja läks sinna kontserti andma ja talle kuulutati kodumaal boikott.)
Aga eks jälgime, mis sündima hakkab.

Edu!
Tiit
__________________
NB! See on erakiri, aga mõtlesin, et kiri võiks pakkuda laiemat huvi ja siis palusin Tiidult avaldamisluba.



1 kommentaari:

Anonüümne 14. august 2014, kell 23:40  

http://newsland.com/news/detail/id/525069/ india ja hiina vallutavad maailma.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP