RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 3. august 2014

Varro Vooglaid, Facebook

Elu oma põhjatus kirevuses pakub iga päev ohtralt huumorit. Urmo Soonvald süüdistab SAPTK juhtorganite liikmeid agressiivselt lähedastes suhetes Vene oligarhidega ning nendega "ühes paadis istumises", ent järgmisel hetkel tunnistab, et tal ei ole ühtegi fakti, mis võimaldaks seda väita.
Vaadakem aga, mis toimus sama härraga loetud aastate eest. Väljavõte Eesti Päevalehe kommentaariumist. Eriti meeldib mulle küsimus "Miks üldse nii kahtlustav lähenemine?"...
* * * * *
Aqualung Aqualung
29.07.2014 11:42
EPLi peatoimetaja Soonvaldi enda valikulisest "moraalist" kõneles Äripäev neli aastat tagasi, sealt üks tsitaat:
"Kremli hääletoruks oleva Vene riikliku uudisteagentuuri RIA Novosti korraldatud ja kinnimakstud konverentsil osalenud DELFI peatoimetaja Urmo Soonvaldi sõnul jäi reis ajakirjanduseetika piiridesse. "Miks üldse nii kahtlustav lähenemine? Ma pole märganud analoogset küsimuse püstitust nende reiside puhul, mis on Eesti ajakirjanikke viinud Brüsselisse, Helsingisse, Washingtoni, Londonisse, Kabuli või Afganistani," põhjendas Soonvald. "Olen 100% veendunud, et makstud piletid ei pane ühegi Eesti ajakirjaniku väärtushinnanguid ja professionaalsust küsimuse alla."
* * * * *
Mõleda vaid, mis saaks siis, kui hr Soonvald leiaks, et meie oleme Venemaa ametliku infokanali kulul Moskvas käinud ja saanud kingituseks sülearvuti... Seda kisa ei jõuaks ilmselt ära kuulata.
http://www.aripaev.ee/default.aspx?publicationid=31503ED6-39D4-4163-9D98-74AA1E3959CE&code=27155

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP