RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. august 2014

Varro Vooglaid: Kaitskem üheskoos perekonda - Facebook

Foto: Ilmar Saabas

Kui ma nägin rongis kodu poole sõites seda, mil viisil Delfi meie kohtumist kajastab, hakkasin kõva häälega naerma – uskuge, seda ei juhtu minuga tihti. Nii naeruväräseks on muutunud meedia püüdlused meid rappida, et see paigutub juba Eesti huumoriklassikasse. Nüüd, kus meedia koostöö kooseluseaduse läbisurumise nimel töötavate suhtekorraldusfirmadega on avalikult omaks võetud, on "deemonite viljatu raev" eriti avalikult nähtavaks saanud.
Andke aga minna, pekske ja mõnitage – me vaid naerame selle peale. Naerame südamest!

DELFI: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/fotod-ja-video-varro-vooglaid-alustas-tallinnast-oma-valgustuslikku-e esti-ringreisi.d?id=69471485

Varro Vooglaid ja Markus Järvi käisid kodumaist kodanikkonda üles ässitamas. Vaadake selle mehe pilku! Isegi kui ta pole saanud Malofejevilt otsest toetust, siis on ta kindlasti suhteliselt halb inimene ja kodumaise Mussolini kandidaat no 1.

Kuna midagi muud polnud sõltumatul ajakirjandusel eriti ette heita, siis piirduti deskriptiivse lähenemisega ning võeti appi Delfi fotograafi semiootikaalased teadmised: "Koosolekul kõlasid näited Nõukogude Liidust ning ka Juri Lotmanilt võetud tsitaadid," kirjeldas Delfi fotograaf.

"Vooglaid ütles, et valutab südant Eesti pere tuleviku pärast ning teatas, et nad erakonda ei tee, neil on teised võimalused. Samuti kinnitas ta, et SA raha pole pärit Venemaalt," lisas fotograaf Ilmar Saabas.

Ei, ei! See pole Sergei Dovlatovi ülestähendus aastast 1975. See on Delfi. Uuriv ajakirjandus aastal 2014

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP