RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 1. august 2014

Varro Vooglaid: Kooseluseaduse läbisurumise püüdluste taga on suhtekorraldusfirmad

Lõpuks on siis ka Ekspress Grupp sunnitud avalikustama, et kooseluseaduse läbisurumise püüdluste taga on suhtekorraldusfirmade jõuline ja suurte rahadega kinni makstud lobi.
On aga väga kõnekas, et selle info väljatoomisega on Ekspress Grupp viiviatanud vähemalt 4-5 kuud, võimalik et oluliselt kauem. Ja nüüdki on see välja toodud pärast minu selget protesti ja toonitamist EPL-le, et me teame, et nemad teavad sellest infost, sest oleme seda neile ise varem edastanud (nt rääkisin sellest eravestluses juhtivatele Eesti Ekspressi ajakirjanikele, kes ütlesid, et on sellest tealdikud), ning et nad sihilikult väldivad info avalikustamist, andes sellega kinnitust oma seotusest kõnealuse ulatusliku manipulatsiooniga.
Alles mõne päeava eest kirjutasin ERRi uudisteportaalis:
"Millisel moel on suhtekorraldajad protsessi suunanud? Millised suhtekorraldusfirmad on asjaga seotud? Kes on seda protsessi rahastanud? Kas ajalehtede toimetused/omanikud on saanud homoliikumist soosivate ja seda vastandavate liikumiste/isikute diskrediteerimise eest raha? Kes? Kui palju? Kuidas? Kas selleks on kasutatud Solarise keskuse raha? Kuidas on asjaga seotud hr Peeter Rebane? Miks mõned Eesti juhtivate ajalehtede ajakirjanikud on öelnud, et neil on keelatud oma lehe veergudel neid küsimusi küsida? Ja nii edasi.
Esitagem retooriline küsimus, miks meie uuriv ajakirjandus neid küsimusi mitte kunagi ei tõstata, olgugi et mitmed tuntud (sh Bonnieri preemiaga pärjatud) ajakirjanikud on mulle eravestlustes kinnitanud, et on suhtekorraldusfirmade tegevusest antud liinis teadlikud."
Oma vastulauses nimetas EPL-i peatoimetaja Urmo Soonvald minu poolt väljatoodut "soovmõtlemiseks", "pahatahtlikkuseks" ja "tendentslikkuseks", aga nüüd on siiski info EPLi poolt lõpuks (muidugi väga puudulikult) avalikustatud, et oma nahka päästa – vastasel korral oleks võinud asi nende jaoks oluliselt piinlikumalt välja tulla. Aga paljud olulised küsimused on endiselt vastamata.
Oluline on toonitada, millisel viisil vastaspoolt tegutseb – kui meie töötame täiesti avalikult, kõigile nähtaval viisil, siis vastaspool tegutseb täiesti varjatult, suhtekorraldajate mahhinatsioonide, meediamanipulatsioonide ja kinnimaksmise teel.
Edasi võiks hakata ausalt avalikustama, mil viisil on protsessiga seotud välissaatkondade, ennekõike USA saatkonna ja diplomaatide poolne survestamine. Nagu teada, on USA valitsus avalikult kuulutanud, et nn homoõiguste eest seismine kõikjal maailmas on nende välispoliitiline prioriteet ja et neid ei huvita, kui see peaks olema vastuolus teiste riikide kultuuriliste aluspõhimõtetega:
USA asepresident Biden: "homoõigused" on olulisemad kui austus kultuuriliste traditsioonide vastu
http://www.decivitate.ee/?news_id=2335

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP