RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 15. september 2014

Inimeste degeneratsioon.

Kes propageerib pidevalt kunstis degeneratiivseid vorme, miks? Arvan, selleks, et alandada Inimeste maailmatunnetust, alandada hingelist, intellektuaalset jõudu, lõhkuda ilu ja väärastuste etalonid. Üheks eredaimaks näiteks maalikunstis on maailmakuulus juudi kunstnik Malevits ja tema maal "Must ruut" Situatsioon malevitsi pildiga on tüüpiline tänapäeva sionistlik kunstipoliitika. Nii on seda malevitsi kunstilist provokatsiooni sajad kinnimakstud kunstitundjad esitanud, kui maailmakunsti šedöövrit. Nad kirjeldavad sadades kunstiväljaannetes KUIDAS seda tuleb mõista ja tõlgendada, kui aga leidub keegi , kes ütleb -"kuningas on alasti", siis öeldaks talle - te ei mõista mitte kui midagi, te pole selleni veel kasvanud, lugege täpsemalt ja teile jõuab kohale". Selle tühise asja ja provokatsioon eesmärgiks on sundida teid uskuma, et te mitte midagi ei saa aru, kuid teil on vaja uskuda seda, mida teile "spetsialistid" räägivad. Samasugune analoogne mäng toimub ka
piibliga. Minnes kirikupapi juurde mingi ristiusu absurdi puudutava küsimusega, ta ütleb teile - "Te ei saa veel millestki aru, see on veel väljaspool teie mõistmise ulatust, on vaja rohkem uskuda mu poeg, uskuda rohkem ja teile jõuab pärale".

Malevitsi must ruut - see on seesama piibel, ainult kunstis. Selle eesmärgiks on lülitada Inimestes välja nende isiklik esteetiline tunnetus, enda mõtlemine, sundida Inimesi endas kahtlema, mitte uskuma oma silmi, oma ilutunnetust, OMA TERVET MÕISTUST ja sundida USKUMA mingeid "spetsialiste". SO. Malevitsi pildil ja piiblil on ühine ülessanne - sundida Inimesi USKUMA absurdi, et must on valge, et väärastused on ilusad, et mõttetused omavad sügavat mõtet. Ja peamine - võõrutada Inimene iseseisvast mõtlemisest, tunnetusest ja arutlusest. Suruda alla Inimese enda MINA ja teha ta kuulekaks, ajudeta karjaolendiks.
Kes juhivad meie kultuuri???

Allikas: http://web.zone.ee/mulk/INIMESTE%20degeneratsioon.pdf

5 kommentaari:

Anonüümne 15. september 2014, kell 13:08  

Jah,ja kui sellest kõigest aru saadakse, siis miks sallitakse olukorra jätkumist?Kus on konks, millest tõmmates kaardimajake kokku kukub?Korruptandid on ju endid "sisse söönud"ka eurostruktuuridesse ja üle-mere sõpruskonda.Rahvas ootab tegelasi,kes reaalselt kurssi muudavad ja seda mitte võimutasandil-sealt pole midagi oodata.Miks ei tule pikkade aastate joksul ainsatki võimalust,on vaid lihtlabane jutumulin. Rahvas teab seda isegi, mis artiklis kirjas.Ja edasi?

Matti Ilves 15. september 2014, kell 15:11  

Kuni rahvuslikud erakonnad Eestis võimule ei pääse, seni ei muutu midagi. Rahvas teab? Väidan, et ei tea ja on propaganda küüsis oma orjaliku mentaliteediga ning valivad pidevalt korruptante.
Muutused tulevad, aga meil liialt aeglaselt. Lootus on praegu Brittide ja Prantsusmaa peal, meed kaks riiki on võimelised selle korrumpeerunud ELi lagundama.
Korruptsioonist E Liidus: http://rahvuslane.blogspot.com/2014/02/matti-ilves-korrupeerunud-euroopa-liit.html

Anonüümne 15. september 2014, kell 20:32  

Vaata lp MI,
isegi kui nn rahvuslikud jõud Eestis võimule tulevad on põhimõttelised muutused peaaegu võimatu läbi viia, sest EV on mässitud globaalmajanduse võrku ja võlgades. Meie nn võim on vaid mulaaž.
Vt mis tehakse Ungaris kus rahvuslased said võimule, ei ole võimatu relvajõul kägistus nn vennaliku EU poolt kui 1956.a.
No saite aru?

Anonüümne 17. september 2014, kell 16:27  

Selles see asi ongi -ei saa jõuga, vaid kavalusega.Ja kavaluseks on vaja teadmisi,oi kui palju teadmisi.Suunatasuur osa raha pankadest mööda,samas jätta pangad siiski alles.Selleks on muidugi abiks seadused, kuid kui praegused korruptandid neid ei muuda? Ja täieliku järsu kannapöördega tekib rahvusvaheline negatiivne surve -sest orjad libisevad lõa otsast.Seega on vaja väga hästi haritud ja KAVALAID tegelasi lisaks rahvuslusele.

Anonüümne 21. september 2014, kell 13:51  

Mis viga on "Mustal ruudul", täitsa ilus ju? Igatahes ilusam kui see "kunstiteos" mille autor oma lugu illustreerima on valinud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP