RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 10. september 2014

MATTI ILVES: PRANTSUSMAA PRESIDENDIVALIMISTE ARVAMUSKÜSITLUS

Esimest korda avaliku arvamuse Figaro uuringu alusel edestaks Ravarinde juht Marine Le Pen selgelt sotsialist Francois Hollande`i, suurepärase tulemusega 54 %-ti - 46. protsendi vastu tulevastel presidendivalimistel. Selle küsitluse järgi osutub M. Le Pen esimises valimiste voorus igal juhul samuti võitjaks.
Kaarte võivad veel segada mitte eriti suure tõenäolisustega konservatiivide kandidaadid Alain Juppe või Nicholas Sarkozy.

Prantsusmaa poliitikas on praegu tõesti huvitavad ajad ja just Prantsusmaa Rahvarinde juhi M. LE Pen´i näol võib osutuda riigiks, kes vabastab meid Euroopa Liidu moraalitust ning läbinisti korrnpeerunud ikkest. Brittide väljaastumise E Liidust elaks see liit veel kuidagi üle, siis Prantsusmaa lahkumine viiks Euroopa Liidu kindlasti hävingule.
Marine Le Pen ütles hiljuti ühes artiklis, et kui ta valitakse Prantusmaa presidendiks, siis küsib Euroopa Liidult tagasi neli tähtsat suveräänsuse elementi: majandus-, rahandus-, seadusandliku- ja territoriaalse suveräänsuse. Kui E Liit sellega ei nõustu (EL kindlasti ei nõustu võimu täieliku äraandmisega ühe osariigi üle), siis ta algatab referendumi Euroopa Liidust lahkumiseks!
Järgmised presidendivalimised leiavad aset Prantsusmaal küll alles 2017. aasta aprilli lõpus ja mai alguses. Aga aeg lendab kiiresti ja kaua pole jäänud meil, rahvuslastel, enam oodata.

See oleks tõsine löök nn. Eesti rahvuslikele erakondadele. EKRE on nüüd asunud ajama rahvusriikide Euroopa Liidu poliitikat. Euroopa parlamendi valimistel tulid nad välja loosungiga: "Rahvusriikide Euroopa eest!", muide, selle loosungi võtsisd kohe üle kertellierakonnad eesotsas reformisti Ansipiga, teatades, et ka nemad pooldavad rahvusriikide Euroopat (mõeldes sellega nii nagu EKRE-gi rahvusriikide ELi). Loosungil pole küll viga, aga seda ei ole võimalik saavutada Euroopa Liidu evolutsiooni teel. Samuti kuulutab 20. septembril oma asutava kogu läbi viiv Vabaerakond, et nemad annavad riigi rahvale tagasi. Need "rahvuslikud" erakonnad on asunud rahva petmise teele, sest Euroopa Liidus ei ole see teostatav, et tõeliselt anda riik rahvale tagasi ja viia ellu loosung rahvusriikide Euroopast on vaja kõigepealt see liit lagundada; seda võib teha vaid Marine Le Pen, kui ELi ei taba varem majanduslik kollaps ja liit selle tagajärjel ei lagune.

Kasutatud allikas: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/09/06/frankreich-marine-le-pen-liegt-bei-stichwahl-erstmals-von-francois-hollande/
_______________
Nüüd, 2015. aasta lõpul, on EKRE siiski asunud seisukohale, et vajadusel tuleb korraldada E Liidust lahkumise referendum.
M.I.

P.S. Isegi eeskujulikus multikulti ja homokultuuri riigis Rootsis leidub inimesi, kes rõõmustavad Marine Le Pen´i edu üle. Pilt on võtetud Facebooki kommentaariumist kasutatud artikli kohta:

2 kommentaari:

Anonüümne 10. september 2014, kell 16:54  

Kas te ise pole enam EKRE liige? Mis erakonda siis pooldate? Kas EIP-i?

Matti Ilves 11. september 2014, kell 19:10  

Ma ei ole enam EKRE liige. Praegu ma ei poolda ühtegi erakonda, kuid valimistel annaksin hääle EKRE-el. Sest lihtsalt pole kellegile anda ja nad on ikka paremad kui kartelli- või riigierakonnad.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP