RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 19. september 2014

MATTI ILVES: TOIT KUI MEDITSIIN

Juba aastal 431 eKr Hippokrates ütles: "Olgu toit sinu ravim ja ravim olgu sinu toit". Nüüd, alles aastal 2014 on USA-s Rodale Instituut koostöös Püha Luuka Ülikooli haiglaga  Pennsylvanias hakanud neid Hippokratese tarku sõnu teoks tegema ja ravivad patsiente põhiliselt kohalikku puhast mahetoitu kasutades.

See tundub olevat lausa revolutsiooniline mõte hakata inimesi ravima sellega, et muudetakse vaid toitu mida nad söövad. Tegelikult ei ole siin midagi imelikku, kui mõtleme selle peale, millist tervistkahjustavat ja kemikaalidest kubisevat toitu me põhiliselt poest ostame. Lisada tuleb veel GMO komponente sisaldavad ja  pikaajalisel tarvitamisel lausa tapvad toiduained.

Haiglat ja haigla kohvikut varustab mahetoiduga kohalik 300. aakrine farm, kus farmer Lynn Trizna kasvatab kõiki traditsioonilisi toiduaineid orgaanilisel viisil, vältides igasuguseid kemikaale ja taimekaitsemürke.

Kasutatud allikas: http://worldtruth.tv/food-as-medicine-how-one-hospital-is-using-organic-produce-to-help-heal-patients%E2%80%8F/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP