RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 12. oktoober 2014

Aivar Koitla kirjutab...

Väitele, et see homoideoloogia ja seadusetaoline soperdis midagi ei muuda Eesti ühiskonnas, toon nn "progressiivsema" seltskonna arvamusliidri ja eestvõitleja Anu Saagimi sõnad TV3-le antud intervjuus:

“Millised perekonnaväärtused!? Millal? Kus? Neid pole enam ammu, see on nagu muinasjutt – halloo, ärgake üles! Kui ma tahan abielluda oma kassiga, siis ma abiellun oma kassiga! Kui ma tahan musitada oma lauajalaga, siis ma musitan oma lauajalga. Et mis perekond? See on ammu minevik — see on igand – ja järgmised sugupõlved teavad, millest ma räägin.”

Ajaloost on veel tuua palju "häid" näiteid, mil "progressiivsed" inimesed on seljatanud traditsioonid ning "tagurlikud" usulised veendumused:
1. 1917.a Sotsialistlik revolutsioon Venemaal, mille tagajärjel hävitati sisuliselt kogu aadelkond, hukati tuhandeid vaimulikke, hävitati sadu kirikuid... - täna VEEL füüsiliselt ei hävitata kuid püütakse põrmustada ideoloogiliselt ja psüühiliselt. Ka intelligents asendub kultuurmarksistlike dekadentidest "vaimuhiiglastega" (Rein ja Mihkel Raud, Anu Saagim jpt)
2. Puna-Hiina kultuurirevolutsioon Mao ze Dongi juhtimisel, mille tagajärjel jõutakse peagi lõpule ka Tiibeti budistliku kultuuri hävitamisega olles eelnevalt sama teinud mujal Hiinas teiste usundite kui "väärastunud iganditega"
3. 1976 - 1979 Kampucheas Pol Pothi kultuurirevolutsioon, mille tagajärjel hävitati füüsiliselt ca 25% rahvastikust, peamiselt haritlaskond ja budistlik vaimulikkond
jne.

Need olid räigemad füüsiliselt suunatud hävitustööd traditsioonide ja inimkonna aastatuhandete tarkuse vastu. Hilisem NSVL ja Natsi-Saksamaa leidis pehmema tee nö "positiivse hõlmamise" teel ideoloogiliselt sobivaid liidreid juhtivatele kohtadele paigutades, mida täna rakendatakse ka Euroopas.

Kui see "progressiivne" revolutsioon vahepeal otsa ei saa, saame ka ehk Andres Põderi asemel näha üht "progressiivset" geivaimulikku Geikristlaste ühendusest , kes seab kirikus esmaseks Inimõiguste Ülddeklaratsiooni ja ümberkirjutatud geipiibli, mis on USA-s juba trükivalgust leidnud.

Soovin siinjuures jõudu ja edu Eesti poliitilisele eliidile! Tööd on veel palju ära teha!

Allikas: Facebook

2 kommentaari:

Anonüümne 12. oktoober 2014, kell 13:37  

… Did you know that renowned Russian novelist and historian Aleksandr Solzhenitsyn, renowned for his book The Gulag Archipelago, wrote a book titled “200 Years Together”, which details the decisive roles of the Jews in the Bolshevik Revolution and the Soviet Government, yet it is not available in English through any commercial outlet, or internet market?

You must understand, the leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. It cannot be overstated. Bolshevism committed the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant and uncaring about this enormous crime is proof that the global media is in the hands of the perpetrators.

~Aleksandr Solzhenitsyn

Anonüümne 13. oktoober 2014, kell 07:00  

See on tegelikult väga hea, et Ajusaagim sellist plära ajas. Kõik ei ole nimelt veel mõistnud, et see "seadus" on eelkõige igasugu sekshälvikute jaoks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP